bouquet

Methode Jeanne Piaubert: Hydro Lagon

Sharing is caring!

A most bemutatásra kerülő kétfázisú testpermetet elvileg napozás után ajánlott használni.

Elvileg. ?
Gyakorlatilag viszont a száraz, dehidratált bőr ”orvossága”. S bár nem tartozik az olcsó kozmetikumok közé mégis megéri olykor – olykor beruházni rá. 
Nem tudom és nem is akarom először az összetevőket felsorolni. Inkább az érzéssel kezdem amit kivált rajtam.
Amióta megvan ez a spray mindig ugyanabban az örömteli élményben van részem, mint amikor először használtam. Selyemsímaságú bőröm lesz! Nem ragad, nem olajos, nem fénylik, hanem….selymes! Abszolút luxi!
Tökéletesen hidratál. 
Az illata? Mennyei! Finom gyengéd, lágy, kókuszos, tengerparti trópusi csoda, amely alig érezhető, de azért tart egész nap! (Amúgy erről az illatról ódákat tudnék zengeni! Pillanatnyilag lekörözte a parfümös testkrémeimet is és első helyen szerepel: Ez moat a ”legjószagúbb testápolóm”.)
Színe? Kétféle kék. A felső rész a tengerparti lagúnák sötétebb kékje. Az alsó a fövenyen túli napsütötte szikrázó világosabb kék tengerszín. Szinte érzem a víz langyos csobbanását a bőrömön.
A Methode Jeanne Piaubert forradalmian új techonógiáival vezető szerepet tölt be a francia kozmetikumok előállításában. A céget 1925 – ben alapítotja Jeanne Piabuert vegyészmérnök, fizikoterapeuta  asszony. Arc és testápoló készítményeket fejlesztenek ki. Sajnos, csak kevés terméket használtam az árak visszatartó ereje miatt eddig, ám azok rendkívül magas színvonalúak. 
A Hydro Lagon gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató és hidratáló testpermet. A száz milis pumpás hajtógáz nélküli flakonban kétfázisú készítmény van, amelyet használatkor össze kell rázni. A hidratáló anyag bejut a mélyebb rétegekbe és feltölti a bőrt. Az olajos emulzió ”rázár” a bőrfelszínre és megakadályozza a további kiszáradást.
Maracuja és barackmag olajat tartalmaz, amelyek erősítik a bőr szerkezetét.
Aloe Vera kivonatot is tettek bele bőségesen, így tökéletesen hidratál és nyugtat. 
Soline ”r” formulát tartalmaz, mely a bőr védekező képességét stimulálja. Tulajdonképpen egy olajos kivonat. A napraforgómag – olaj molekuláris desztillációjával nyerik ki. A lipidrétegek feltöltődését biztosítja. Többnyire 24 órán keresztül hidratál. 
Az ára? Hát nem barátságos….100 mili permet 30 – 45 € között van, ráadásul gyorsan fogy. Megnéztem a tesztalanyok véleményezését és elképesztően magas százalék arányok jöttek ki megelégedési szinten. 
Néha….megengedő vagyok magammal szemben….és milyen jól tettem hogy nemrégiben vettem egy Hydro – Lagont! Majd lespórolom a nasipénzen! ?
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Tejben - Vajban - Olajban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum




error: A tartalom védett!