bouquet

Montale: Crystal Aoud

Sharing is caring!

MoMontale Crystal Aoudttó: Békére hangolódva

Milyen: Unisex

Típus: Balzsamos – orientális

Megjelenés: 2008

Orr: Pierre Montale

Jegyzetek: Fej: Dinnye, zöldalma, narancs, mandarin

Szív: Teakfa, agarfa, szantálfa, pacsuli

Alap: Vanília, sáfrány, pézsma

Niche. Pici kis parfümházak, amelyek nem követik a divatot, hanem a művészetnek élnek. Álmodnak, terveznek, alkotnak. Kezeik közül évszázados remekművek születnek, amelyek megmaradnak nekünk, gyerekeinknek, unokáinknak….

A szépséget örökítik meg.

Ilyen manufaktúra a Montale – egyik kedvencem. Lelkesen gyűjtöm őket, mert vonzalmunk kölcsönös, az illatok tökéletesen belesimulnak a bőrömbe, óriási: 12 – 16 órás hatóidőt hagyva.

Becsukom  a szemem. magamra maradok a Crystal Aoud-dal….amikor őt használom, mindig a leggyönyörűbb tiszta éjszaka jelenik meg előttem  milliónyi csillaggal…..Száraz, sivatagi, meleg éj. Karnyújtásnyira szikráznak tőlem, felemelem a kezem és leszedem az egyiket. Mit mond el nekem? Mit tanít?

A csillag a békéről, sugdos nekem….ha a szívedben béke van és nyugalom, akkor nincs mitől félned…A béke magához vonzza a szeretetet, megbecsülést, tisztaságot, nyugalmat. Ha béke van a szívedben, könnyebben rá tudsz hangolódni a jövő üzeneteire. Ha ráhangolódsz a jövő üzeneteire, akkor megfelelőbben tudod alakítani a sorsod és az Neked jó. Ha Neked jó, könnyebben tudsz segíteni másoknak. Ha segítesz másoknak megteszed azokat a cselekedeteket, amelyekkel nyugodtan és békében tudod álomra hajtani a fejed. Ez a béke körforgása.

Ezeket tanította nekem a csillag, aki egy angyal volt…….

A szívjegyek egytől-egyik meditációra használt füstölők is egyben. Tágítják a tudatot, pozitív hatással vannak a Lélekre, így nem csak az illat gyönyörűségeit élvezhetjük, hanem jótékonyan gyógyítják pszichénket, elménket is.

A gyümölcsök, amelyek a fejjegyeket képezik, csak az iniciáléban mutatkoznak, segítenek bennünket egy pozitív felhanggal.

Tartóssága? – nem tudom eleget dicsérni. Fantasztikus! Csodálatos, lágy, meleg, balzsamos, szépséges. Ugyanúgy muzsikál férfiakon is, mint hölgyeken, bátran lehet használni nekik is. 

(Parfümbűbáj)

 

 

 

Tagged with:
Posted in Montale illatok Montale illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!