bouquet

Első Illattalálkozó és parfümszalon

Sharing is caring!

vintage-perfume-perfumes-of-the-past

 

I. Nagy Illattalálkozó és Parfümszalon 2016. július 9.

Óriási izgalommal készültünk barátnőimmel – Judit Beszterczey és Rita Rusznák – hogy létrehozzunk a jó értelemben nevezett illat – megszállottaknak egy olyan eseményt, ahol kötetlenül beszélgethetnek, csereberélhetnek. Mindezt egy meghitt légkörben, kulturális eseményekkel gazdagítva.


Tegnap délután összegyűlt egy társaság a budapesti művészélet közvetlen szomszédságában, az Opera melletti Rustic Bárban, ahol végre sokan először láthattuk egymást személyesen!
Meglepetés vendégünk volt Judit jóvoltából az örökfiatal, tündéri Guba Ági néni – Magyarország legkiválóbb virágkötő mesternője – aki még most is csupa élet, mosolygás, energia és bölcsesség!


Csodálatos előadást hallhattunk Ritától a Mikvéről! Ő, a zsidó tradíciók kutatója, fellebbentette a fátylat erről a megtisztulási rituáléról. Elmesélte az eredetét, a hagyományát, az észszerű és célszerű okait is, hogy miért volt ez jó is és szükséges is. Nagyon érdekes volt!


Losits Robi barátunk valóságos niche bemutatót rendezett a legfincsibb parfümökből – én ilyenkor komolyan szoktam szánni magam – és betervezem az illatköltségvetést a 2017-es, 2018-as évre! Hiába! Ez van! ??
Meséltem az erotika és a parfümök kapcsolatáról, bemutatva pár kedvencemet, az alkotóit, remélve, hogy a nagyon merész parfümökkel nem riasztottam el senkit! ?


Az est fénypontját szintén Juditunk szervezte meg!
A rúdtáncsport gyönyörű, koronázatlan királynője Kascsák Jennifer mutatott be egy lélegzetelállító szép és rendkívül nehéz perfomance-t, Szabó Imre zongoraművész kíséretével. Az Életrevalók egy betétdalára táncolt – még most is libabőrös vagyok az élménytől!…
Tervünk az, hogy a „parfümészetet” és művészeteket közelítsük egymáshoz. Létrehozzunk egy kulturális eseménysorozatot. Meghonosítsuk a parfümök szélesebb körű ismeretét hazánkban.
Remélem újra találkozunk! Jó volt Veletek!

( Parfümbűbáj )

Papp Tara Zsuzsanna fényképe.
 
Papp Tara Zsuzsanna fényképe.
 
Papp Tara Zsuzsanna fényképe.
 
Papp Tara Zsuzsanna fényképe.
Tagged with:
Posted in Illanások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!