bouquet

Rituschka: Oudi Rose Elixir

Sharing is caring!

Tóth Szilvia írása. 2vegetal-rose-oud016

 

 

 

Alap: Oud, Rózsa, Ámbra

Szív: Tonkabab, Tubarózsa, Pink Musk, Uborka-Dinnye, Japán cseresznye, Vaníliás kakaó, Cukrozott tej

Fej: Mirha, Mézes- vanília, Gránátalma, Barack, Dió

Hihetetlen megtiszteltetés ért. Rita Rusznák tervezőnő elkészítette nekem az én saját egyedi, egyszeri szignatúra illatomat.

Nagyon vártam, hogy milyennek lát. Olajos alapú parfümöm az Oudi Rose Elixír nevet kapta (aki nem ismerné: az Oud az agarfa gyantája, jellegzetes, füstös illattal) alapos csomagolásán is átragyogott az illat. 🙂 Tegnap este kaptam kézhez, s indultam általa illatos időutazásra..
Mirha, ámbra, oud.. kőkemény indítás. Simán elképzelem, hogy ilyennek lát a környezetem. Hisz megyek a fejem után, teszem a dolgom.. Ez a felszín, a kezdet, a fejillat.
A folytatásban érzek némi gyümölcsöt, de olyan szépen lekerekitve, hogy ha nem tudnám, hogy mik az összetevők meg nem mondanám.. szépen símulnak meleg puha kakaós ágyukba, s visznek az emlékek szárnyán vissza az időben.. oda ahol a „jó képességű de lusta tanulni, ebből a gyerekből nem lesz semmi” volt a rólam szóló fő mantra, de nem zavart.. Semmi más nem számított csak a rockandroll.. A keszthelyi vagányokkal kötött véd-és dacszövetség.. az én szívem ma is négy negyedre ver.. 🙂
Tubarózsás, tonkás mélységében megtalálom a mélyen érző Szilvit ki rajong a családjáért.. a féltő, kutyáiért aggódó gazdit.. Tudta-e mindezt Rita, vagy csak ráérzett.. Inkább az utóbbi, de kétség kívül elkapta a ritmusomat. Összességében egy nagyon vagány, összetett, extrán nőies illatot álmodott meg nekem, ha ilyen szépnek lát azt hálásan köszönöm.

Tóth Szilvi írását leközölte Parfümbűbáj

Tagged with:
Posted in Rituschka illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!