bouquet

Advent első vasárnapja 2016.

Sharing is caring!

Szeretem Advent időszakát. Ezek a napok kegyelemmel teljesek…. legalábbis igyekszünk rohanó tempónkat egy kicsit csökkenteni. Próbálunk több időt eltölteni szeretteinkkel, közösen hangolódunk az ünnepekre, de családunk a téli napfordulót is kedveli.
Remélem, végre lesz egy havas és napsütéses telünk. Gyerekkorom óta hó és szánkóimádó vagyok.
Hamar sötétedik. Késő délután meggyújtom a koszorún az első gyertyát. Idén bézs és fahéj színben pompázik. Fahéj és narancs illatú olajak vannak a lakásban….az asztalon a ropogós mogyorós hókifli….Bachot hallgatunk…

Advent idején négy Angyal jön közelebb hozzánk. Az első – a kék – Ő a Hit Angyala. Uzziel – Isten ereje. Sugallatokat, érzéseket, akár belső hangokat közvetíthet, vagy jeleket találhatsz, amelyek olyanok, mintha csak Neked szólnának. Ez attól függ, hogy mennyire vagy nyitott szívű.
Amíg elmerengesz a gyertya vibrálásában, meditálhatsz a hiteden. Mi az amiben igazán hiszel? Miben nem már? És miben szeretnél a jövőben hinni?
Ha hitetlen vagy, akkor kérd a segítségét…..és emlékezz: gyermekként mennyire könnyű volt hinni.

Rég nem használt illat van rajtam. Tökéletes ehhez a miliőhöz. Kék színű, fektetett szívecske formájú. Nyaka körül csillagok, aranyháló,fityegő és egy jellegzetes strasszokkal borított L betű. Már – már túl sok…de mégsem ?.
Nem gyártják már. Forgalomban sincs. És éppen ezért különleges alkalmakkor viselem, amit egy barátnőmtől kaptam.

Lempicka: Lf-lolitalempicka-ldelolita
Maurice Roucel 2006 – ban készített alkotása. Édes, mély, tartós, gyönyörű parfüm. Egy vaníliás, tonkababos, keserűnarancsos, szantálos csoda, amelyben bergamott van rejtve és fahéj. Tipikusan illik a koszorú színéhez, a sütihez és Kék Angyalhoz is.
Olyan idillikus békét sugall, amely megmutatja, hogy létezik szépség, nyugalom, harmónia.
Igenis van Szerelem! ❤ Van Barátság, Bizalom, Hit, Szeretet!
Bújós. Szeretik rajtam és én is. Annak ellenére, hogy édes kategóriába tartozik, nem vagyok rosszul tőle, sőt, ha nem szirupdömpingek lennének a mostani „édesnek” és parfümnek aligha nevezhető valamik, akkor én eme kategória lelkes rajongói közé tartoznék. Így aztán még jobban becsülöm a tervezőnő illatát…mert a maga nemében egyedülálló volt 10 éve.
Kár hogy megszűnt.
Még valami hiányzik hozzá…és ez nem más, mint a tűlevelek illata. A fenyőgyanta. Azzal lesz majd tökéletes.shutterstock_35242936-660x350

Bach muzsikája végtelenül letisztult.
Finom a sütemény.
Jólesik a nyugalom.
Szeretem nézni a gyertya lángját.
Hálás vagyok, hogy ennyi parfümöm van.

Gyönyörködöm Gyermekeimben.
Jó fogni Édespárom kezét.
Hiszek a Jóságban…nem csak Adventkor.
(Parfümbűbáj)

Tagged with:
Posted in Illatolatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!