bouquet

Atelier Cologne: Rose Anonyme

Sharing is caring!

Motto: Ártatlanságba öltözött bujaság.
Megjelenés: 2012
Orr: Jerome Epinette
Milyen: Unisex
Kategória: Orientális – virágos
Illatjegyek: Fej: Calabriai bergamott, gyömbér, török rózsa
Szív: Oud, szomáliai tömjén,
rózsa
Alap: Indonéz pacsuli, laoszi benzoé, indiai papirusz, opoponax
Parfüm Oscar 2013!

Hmmm….feltettem és megvontam a vállam abban a pillanatban. Elmosolyodva nyugtáztam, hogy egy újabb niche, amely a névtől felkapott. Jóindulattal szagolgattam, aztán elmentem tenni a dolgomat. Annyira kis ártatlanocska volt, hogy többé szót sem érdemelt.
Aztán úgy fél óra múlva a karácsonyi rohangálások közepette, elkezdtem szimatolni a levegőben: mi ez a jó illat? Nem fújtam fel semmit. Nem a levegőillatosító, sem öblítő, de még csak sütiszag sem. Aztán a csuklómra tévedt a szemem és megszaglásztam. Hát, nem akartam hinni az orromnak!
Mélységes, színes, csábító illatorgia kezdett kibontakozni, amely annyira rafinált és olyan bódítóan hódító volt, hogy nem tudtam elszakadni tőle.
Mi ez a költemény? Mi ez a bujaság, amely olyan, hogy megremeg a lábam és védtelen vagyok, mozdulatlan és hagyom, hogy megtörténjenek a dolgok?! Nincs ellenkezés, nincs semmi, egyszerűen elfogadom olyannak amilyen. Nem változtatok semmit, csak létezem benne.
Telt – múlt az idő és a parfüm egyre inkább megmutatta magát. Már nem volt semmi gátlás, csak örömszerzés és változatosság. Mélyen és szemérmetlenül lüktetett rajtam az illat és én semmi másra nem vágytam, csak arra, hogy ne legyen vége ennek az őrületnek!

Erről a parfümről PG jutott eszembe. Vannak az ember életében olyan esetek, amikor annyira erősen hatnak egymásra a feronomok, hogy képtelen ellenkezni – legyen ez akár a legnagyobb ostobaság az életében…de mégsem az…mert azt mondjuk rá: megérte!
Amikor megismertem, abban a pillanatban kitágultak az orrcimpáim és elkezdtem szimatolni a levegőben, ami felőle áradt felém. Parfüm ide – oda…én nem azt éreztem, hanem a bőre illatát sejtettem meg.
Persze azonnal észrevette, naná! Ettől még jobban zavarba jöttem, hülyeségeket beszéltem, vihogtam, mint egy bakfis lány és kértem – bár csak elsüllyednék! Le sem vette a tekintetét rólam! Mély, bársonyos, izgató hangjával beszéltetett – és ó…mennyire élvezte a fölényét! Gyönyörű barna szemei perzseltek. Borostyán lángok szikráztak benne fel!
Elvesztem. Átkoztam a percet miért kellett pont Őt megismernem! Miért nem tudok olyan magabiztos, laza és nőcis lenni, amilyen mindig is vagyok. Nem értettem ezt az egészet. De ha ránéztem, beleremegtem………
Erőtlen volt egész lényem, perzselt minden. Amikor elváltunk fohászkodtam, hogy ó csak még egyszer láthassam! Ó, csak vegyen észre! Tudtam, hogy nagy Casanova hírében áll és ettől méginkább elbizonytalanodtam, de vágytam a hangjára, szemére.
A veszélyre és tűzre, amely belőle áradt.
Amikor másodszor találkoztunk és mosolyogva jött elém már tudtam, hogy nekem végem! Ahogy felnéztem az arcába és láttam a mosolyát – rogyadoztak a lábaim!….
A keze…..száraz, csodálatos érintésű forró tenyere volt. Azonnal feltűnt még a kábulatomban is, hogy az enyém tökéletesen illik az övébe. És ott maradt a két kéz egymásban! Mennyi mindenről tudnak beszélni a kezek!…Mennyi érzés van egyetlen érintésben. Lángok csapnak ki az ujjbegyekből!

Tulajdonképpen már nem érdekelt semmi Rajta kívül. Elvesztem. Szerelmes lettem. Vágytam érintésére, bőrére, testére, hangjára.
Úgy irányított, hogy fogalmam sem volt róla.
Úgy formált, hogy mindvégig meghagyott abban, hogy szabad vagyok és független.
Együttmaradtunk. A Szívtipró megszelídült én pedig Királynője lettem. Ma már szemvillanásból is értjük egymást. Kiderült, ahogy a kezünk, úgy a testünk is tökéletesen illett egymáshoz. Nem csak fizikai, hanem erős szellemi és érzelmi kötelékeink lettek. A mai napig Ő a párom.

A parfüm rózsásan indít és először semmi extrát nem érzek. Száradás után jelentkezik egy ritka citromos – rózsa akkord, ami kezd összetetté, füstössé, édessé válni. Eltelik két óra is, mire a sok alkotóelem együtt muzsikál mégpedig csodaszépen.
Szupertartós. Nem véletlenül kapott Oscart! Szerintem a legjobb unisex illat! Mindenképpen érdemes kipróbálni.
(Parfümbűbáj)

Tagged with:
Posted in Házak – Illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum




error: A tartalom védett!