bouquet

A „Rosszlány” illatok

Sharing is caring!

Tudom, hogy mindenkinek más képzetek jelennek meg az úgynevezett ”Rosszlány” illatokról, amelyet egy barátnőm rendkívül találóan nevezett el, de mégis melyek azok a parfümök, amelyek ebbe a csoportba tartoznak?…

 
Szubjektívan természetesen azokat sorolom ide, amelyek már célzottan erotikus felhangokat hordoznak.
Mindegyik csábító a maga nemében.
Az összes illat tartalmaz egy rejtett üzenetet, amelyhez agyunk egy képet társít és máris kategorizáljuk azt.
 
A rosszlányvonal nem csak csábít, hanem tettekre is sarkall…🙂
 
Hiszen csábításnál/randevúknál.. szóval az elején – azért valljuk be mi nők visszafogjuk magunkat. Főleg, amikor a kiszemelt áldozatnak még halovány fogalma sincs arról, hogy csőbe húzzuk. Kicsit édes, kicsit virágos, amit felteszünk. Nem is kell tudni szegénynek hogy milyen fegyvereink vannak….talán jobb is.
 
A szexillatoknál szeretjük kiereszteni a karmainkat, bevadulunk és tudatosan kiválasztjuk a parfümöt.
Ez a vonal szinte mindig hordoz egy bőrös, vagy bőrközeli elemet. Egészen biztosan van benne valamilyen állatias aroma is. Ezekhez jönnek még a különböző afrodiziákumok s végül a fűszerek mellé azért teszünk egy kis virágot is. Vagy nem.
 
A napokban beszélgettünk az egyik parfümcsoportban a kifejezetten züllött hatást keltő illatokról.
Ha felteszek egy ilyen parfümöt, akkor elég egy pillantás, amely szavak nélkül is kifejezi, hogy mit szeretnék. Ha a férfi ezt nem veszi észre, akkor nyugodj bele….nem a Te embered. Nem fog egekbe repíteni, mert túl sok vagy neki, és fél Tőled és megmarad a vágyainál, amit soha nem fog megélni, vagy fizet majd érte. Kár az energiáért…..és látod? nem történt semmi…..csak leteszteltél egy pasit….
Na de ha!…..veszi a lapot! Hú, anyám….úgy egymásnak estek, hogy azt se fogod tudni, hol vagy, hogy hívnak…és láncok nélkül egymáshoz fogtok tartozni…szabadon!
Mert a bőr kémiája és egy jól megválasztott erotika illat csodákra képes! (És ezért is jó, ha sok – sok parfümöt kipróbálunk, mert lehet Neked teljesen más típusú illatok fogják hozni ugyanezt a feelenget.) Az élethez pedig hozzátartozik a jó párkapcsolat. Annak teljességéhez elengedhetetlen a jó szex! És lányok….akármennyire is hímezünk – hámozunk és szépítgetünk, pironkodunk ez így van!
 
A züllött érzet ahogy mondtam, mindenkinek mást jelent. Volt aki az Addict 2002-est hozta ki. Rajtam ő például mesebelien gyönyörű, egyike a legféltettjeimnek. Nekem csábparfüm.
Volt aki Boudoirt említett! Szerintem ez barokkos….de mondjuk egy szerepjátékhoz nem is lenne rossz! Olyant válassz, amely felszabadít!
 
Barátnőmmel remekül behatároztuk a ”kurvavonalat” tökéletes egyetértésben.
Rochas: Femme, Madame Rochas
Piguet: Bandit
Gres: Cabochard
JHG: Mad Madame
Dana: Tabu
Lancome: Magie Noire
Molinard: Habanita
Ezeket gyakorlatilag egy stílus jellemzi: fás, nyers, bőrös, animális, és annyira érzéketlen, hogy elképesztően azzá válik.
Frivolak, pimaszok!
 
Mi vagyunk a bukott angyalok, parfümünk a ruhánk és a pasi a desszert! Nyammmm!
 
Habanita
 Számomra a Lolita illatok közé tartozik. Nem Lempickára gondolok, hanem Nabokov romlott ártatlanságára. Rengeteg elemből felépülő érzékeket felkavaró szépség, amelyet forró éjszakákhoz bárkin elképzelhetőnek tartok. Fa – bőr – citrus – cigaretta – málna – borostyán alkotói vannak. (és egy csomó más)
Bandit
 
 Hát ez egy nagyon kemény cucc! Állatias és bőrös! Hozzájön a fa, föld, aldehid, füst jegye. És miután a Parfümbűbájnak nem tiszte az XXX kategória, itt én mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy felvitelekor mit és mit nem csinál.
Mad Madame
 Vele azonosulok a legjobban. Döbbenetesen merész és nagyon rosszlányos. Képzeletemben ez a fekete vagy bordó ruha  jó sok cipzárral… és a cipzárok csak nyílnak és pattannak és….
Bőrös és fás, rózsás, füstös, csupa virág konzum illat. Nagyon jól rakták össze. Tartós, erőteljes, impulzív, iszonyú szexi, dög!
Tabu
 Fuuuuu….időutazás a huszas évek gengsztervilágába. Amerika. Szereplők: egy nőcsábász maffiózó és egy menő éjjeli pillangó. Ja, hogy erről született egy film? Akkor adjunk még hozzá egy kis pénzmosást és egy bűnbarlangot is játéktermekkel. No, most már szerintem mindenki tudja, hogy melyik filmről beszélek.
Füstös, fás, balzsamszerű virágos parfüm. Kesernyésen vibráló.
Madame Rochas
 Ez Tabu kora Párizsban, noha későbbi megjelenésű, mint az előbbi. Madame Rochas pedig piroslámpás házat üzemeltet a Pigallon és jól megy neki az üzlet. Erőteljesen aldehid elemeket, púdert, porosságot, szantált, borostyánt, tubarózsát hordoz. 
Cabochard
 Amikor még nem volt sok illatom, ezt használtam ha tesztelni akartam a férfit. Hát….egy csomóan mekegtek – makogtak és én azt hittem, hogy éveim hátralevő részét könnyebben leélem egy zárdában, mint párkapcsolatban. Csakhogy jósorsom PG-hez vezényelt. Ő aztán nem teketóriázott! Működött a kémia és ez így van jól. Ma is együtt vagyunk, pedig ennek sok – sok  éve már…Bőrös, chypre illat. Orientális fás jegyeket hordoz, de rafinált, mert megbúvik benne a rózsa és jázmin is.
Magie Noire
 Rendkívül bonyolult, sokrétű régi parfüm, amelyhez egy gyönyörű nőt képzelek el fekete ruhában. Ezzel a kompozícióval kicsit bizonytalan voltam….annyi érzést előhoz. Csábításhoz és esti programokhoz is társítanám. Vibrál, mindig mást mutat meg magából….Annyira buja!…Olyan erotikus!…
Nagyon fűszeres, kissé maszkulin jellegű, de benne van a tubarózsa is a mézzel együtt, na és a civet is ott van…
 
Miért is kedvesek ők nekem? (Igen! Kifejezetten jól állnak, hiszen azokról nem fogok zengedezni, amelyektők világgá mennék.) Mert nagyon bonyolultak. Összezavarják az embert. Meghökkentőek. Karakteresek! Fantáziadúsak!
 
Mielőtt az a képzet jelentkezne az olvasókban, hogy egy feslett erkölcsű nőszemély vagyok, közlöm, hogy a következő írás ebben a témakörben az álláskereső interjúkon ajánlott parfümökből választ ki egy szösszenetet.
(Parfümbűbáj)
 
 
Tagged with:
Posted in Illatolatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!