bouquet

Maurer & Wirtz: 4711 Acqua Colonia White Peach & Koriander

Sharing is caring!

Mottó: Nyár van, túrázzunk!

Megjelenés: 2017
Milyen: Unisex
Karakter: Gyógynövényes – gyümölcsös
Orr: Alexandra Monet
Illatjegyek: Citrusok, fehér barack, koriander, gyógynövények, zöld jegyzetek.
 
 
Aromaterápiás illat, másodperceken belül érezni derítő, vidító, nyugtató hatását.
 
Az első impulzusom róla: a Nyár!
A második villanás: Menni, menni, menni.
A harmadik, hogy a Kutyával! ? (No jó, borzasztó elfogult vagyok Vele)
 
Annyi energia és jókedv van benne…Ki akar ilyenkor dolgozni? Irány a hegyek, a zöld, kiránduljunk. Vonz a természet, a friss levegő, a vízpart.
Egyébként az illatszerem kézhez vételével egyidejűleg megjelentek a hatalmas zuhék. Dörgött, villámlott, nagyokat csattogott, én pedig fogaimat összekoccintva és nyakamat behúzva cidriztem, mert kifejezetten félek a viharok alatt. De ez már a nyár előhírnöke. Mint ahogy ez az illatszer is a napsütést, meleget érezteti…
 
Nagyon – nagyon tetszik Édespáromnak! Nem mondtam meg, hogy mit fújtam magamra, de amikor megpuszilt, azonnal dicsérve megkérdezte: mi az Édesem, barackot ettél? Honnan van? Finom! –
A másik pozitív megjegyzése az volt, hogy rendkívül tiszta illatról van szó. Ezt a jelzőt általában egy más árkategóriájú nem a mainstreamhez tartozó francia parfüm – manufaktúra termékeire szokták mondani. A 4711 Peach and Koriander óriási dicséretet kapott most.
Harmadik kijelentése róla: ” Azt szeretem, amikor egy nőt átölelek és csak közelről érzem az illatát! És ez pont ilyen! ”
– Ha! Tényleg? – gondoltam…..az elmúlt öt – tíz évben nemigen fújkáltam  bőrközeli parfümöt! Hiába…mindig tanul az ember – a megjegyzésemet megtartottam és örültem PG bókjának.
 
Nos, az én véleményem a következő. Felvitelkor először barackjegyek csendülnek meg. Gyönyörűen tisztán. Az a fajta barack, amely júniusban, júliusban kapható, visszafogottan illatozik és rengeteg üdítő leve van. Pont annyira édes, amennyi még befogadható. A koriander perceken belül beköszön és tartja magát. Ahogy a citrus és zöld jegyek is egész végig ott szerepelnek a kölniben. Igazából nincs benne bazsalikom…..de villant a bőrömön egy leheletnyi. Érdekes kontrasztja az édes és fanyar-friss kombinációjának végig érezhető. A citrusjegyek legjobban a citrom és lime kifacsart rostdús levéhez hasonlítanak és nem a héjak kesernyés zamatához. A fanyarságát a gyógynövény akkordok adják. Óvatosan jelentem csak ki……megázott levelek aromáját érzékeltem egy pillanatra és kíváncsi lettem arra, hogy vajon ezt a felütést Te is megérzed -e benne?
 
Szeretem a gyógynövények, zöldek és citrusok aromáját. Ez nem újkeletű vonzalom nálam….mindig is bejöttek.
 
Az Acqua Colonia egy aromaterápiás jellegű készítmény. Hogy ez mit jelent? Azt, hogy növényekből nyernek ki esszenciákat, melyeket aztán az egészség megőrzésére, szervezetünk állapotának javítására használnak fel, mely testre és lélekre egyaránt jó hatással van.
 
Mivel kölnivíz, tartóssága természetesen rövidebb ideig tart, mint egy parfümnek, de nem is ez a cél.
A kiszerelés tartalmaz egy becsavarozható fújó részt, de egyébként le van dugaszolva. Ha magamon szeretném folyamatosan érezni, akkor egyszerűen beletöltöm egy travaloba és becsapom a táskámba.
 
Kinek ajánlom? Figyelem – abszolút kortalan! Friss, jókedvű, fiatalos. Anyukámon és gyerekeimen egyformán jól mutat. Miután nagy adag természetességet kölcsönöz, a pasiknak remekül bejön és érezhetően lazábban viselkednek. Rajtuk lehet, hogy túl zöld lesz, de egy teszt, nem teszt.
Milyen napszakra és hova viselném? Nappalra munkába, iskolába, otthonra, kirándulásra. Akár egy álláskereső interjúra.
Kivitelezése? Szép és figyelemfelkeltő. Vidám és trendi doboz, régies üveg benne. Szeretem az ellentéteket.
Nagyon árbarát! Ár/Érték aránya csillagos ötös!
 

Female Funny White Labrador Retriever Dog Sitting In Green Grass, Forest Park. The head of dog turned to left side.

Nem bírtam ki! Vihar után elmentem egyet sétálni Foresttel. Megerősítem – menőkés, tornacipős illat! Gondtalan vagyok és jókedvű! Nem zavar, hogy a kutyám az összes pocsolyába belevágtatott és pacskerolt benne! Nem érdekel, hogy magamat is ki kell szinte mosni! ? Séta közben gyengéden meglebbentette a szél a blúzomat és előbújtak a frissítő zöld jegyek. Csak a hegyek hiányoztak…

 
Szeretem, hogy ennyi parfümöm van! Odanyúlok egyhez, ahhoz amelyik legjobban tükrözi a hangulatomat.
 
Próbáld ki Te is a Peach & Koriander kölnit, szerintem Téged is energetizálhat és deríthet mint engem. S, ha ez kevés, akkor vegyél hozzá egy tusfürdőt, testápolót, dezodort vagy együtt az egész családot ebben az illatban.
(Parfümbűbáj
Tagged with:
Posted in Házak – Illatok Maurer & Wirtz illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!