bouquet

Al Haramain

Sharing is caring!

1970 – ben alakult világhírű illatszereket gyártó cég az Egyedült Arab Emirátusokban. Ma Dubaiban van a központjuk.

Alapítója Kazi Abdul Haque.

A céghez a földkerekség minden tájáról özönlenek a vásárlók. Kínálatában megtalálhatók a tradícionális orientális és a trendet követő modern parfümök is. 
Hamar rájött arra, hogy Európában és Amerikában is sokaknak tetszik a stílus és perfekcionizmus, melyet a cég képvisel. Éppen ezért az oda készülő orientális termékeken lágyított valamennyit. Már Angliában és az USA – ban is nyitottak bemutatótermet az Emírségek, Bahrein, Kuvait, Oman, Katar, Szaud – Arábiai Királyság, Szingapúr, Malajzia országok mellett.
A parfümnek ereje van. Emlékeket ébreszt, vágyakat kelt, nyugalmat, megkönnyebbülést hoz. Ezt a filozófiát követi ma is az Al Haramain. Üvegei kézműves kis csodák. Szinte mindegyik egy gyönyörű kis palack. Az európai illatok modern vonalvezetésűek, de az olajak meseszép, tradicionális, megmunkált kiszerelésben kerülnek forgalomba.
Kezdetektől fogva tökéletességre törekednek.
Ez több mindenen is látszik. 
– Volt szerencsém kipróbálni nagyjából 15 – 20 illatot. Döntő többségük rendkívüli tartósságú, nagyon elégedett vagyok velük.
– Fantasztikusan bátran kísérleteznek illatrecepteken. Nagy is a repertoárjuk. Én az orientális termékeiket szeretem, azokban verhetetlenek!
– Készítenek levegőillatosítókat, parfümöket, testápolási termékeket. (Ó….mit nem adnék egy Mukhallath testvajért….vagy egy Al Buraqu testápolóért)
– Bármelyik vásárlóréteg talál a kínálatukban illatot, amely igazodik a pénztárcához. A legvékonyabbtól a legvastagabbig.
– Esztétikusak. Némelyik annyira gyönyörű, hogy talán nem is merném használni…!
A következőkben néhány illatát mutatok be, remélem, Neked is örömöt okozva ezzel!
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Al Haramain

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!