bouquet

Maurer & Wirtz nyár

Sharing is caring!

Itt a nyár!

A vakáció, pihenés, szórakozás, és felhőtlen kikapcsolódás ideje.
Nincs olyan ismerősöm, aki egész nyáron csak dolgozna meg otthon csücsülne. Mindenki megy valahová. ?
A Maurer & Wirtz egy csokorra való nyári illatot válogatott össze.
Ezek trendik az idén, a nap bármely szakaszában hordhatóak. Szeretem, hogy sok terméküket férfi és női párosban árulják. Tökéletesen egymáshoz illenek.
Számomra egyáltalán nem elhanyagolható szempont, hogy mindegyike abszolút a kényelmesen megfizethető árkategóriába tartozik.
Így veszek egy finom illatot tőlük és a többi pénzem elfagyizom! ?
Kezdem az első számú kedvencemmel.
Ez a 4711 Acqua Colonia White Peach & Koriander kölnivize.
 Egyszerűen megunhatatlan! Kisebbik lányom szabályosan kétségbe van esve, hogy mi lesz, ha már nem lesz. Mondom Neki, ne aggódjon, a fél üveg még megvan és majd speizolunk. Az egyik legüdébb illat, amely kortalan, csilingelő, vidám, élettel telt akkordokat hordoz magában. Jó hordani!
Írtam róla már bővebben:
 
Otto Kern: Never Hide for Him; Never Hide for Her
 Testvérillat. Az Otto Kern márka öreg róka már a parfümplaccon. Képes a folyamatos megújulásra.
Van pár kreációja, amiért sok mindenre képes lennék…..a Noa Noa, Ypno szemtelenül jóra sikerültek és képes volt bevonni még mielőtt egy – egy példányom lett volna belőlük.
Sajnos nincs a Never Hide – ból sajátom még….de a női változat körte/bergamott elegye már garantálja hogy finom lehet. Virágokkal és ambroxonnal szinesíti. A férfi változat szintén egy csípős és egy lédús kombináció – mégpedig az alma és fekete bors kettősségével indít. Párom azonnal felkapta erre érdeklődve a fejét. Pacsuli és szantál alapokon nyugszik. Nem hinném, hogy lenne olyan férfi, akin ne lenne szexi!
 
Betty Barclay: Pure Pastell Lemon
Betty Barclay: Pure Pastell Mint
 Ezek a húsz milis egymást kiegészítő fiataloknak készült illatok tökéletesek vízpartra! Láttam, ahogy a fiatal hölgyek milyen élvezettel szaglásszák. Ennyi egy nyár alatt elfogy, ők azok a vásárlóréteg, akik jövőre újdonságokra fognak ismét áhítozni. A citromos változat lédús citrusos, a virágjegyek inkább tavasziak, csipet pézsmás alappal, de ez elhanyagolható. A mentás valamivel fűszeresebb, de ugyanolyan friss, vidám, üde.
 


S.Oliver: Feels Like Summer for Her
              Feels Like Summer for Him
 Mindenképpen kipróbálom a női változatát. Idén nyáron az egyik gyengém, ha valamiben akvatikus jegyzetek vannak. Kell ilyen is! Emellett vonz az üvege, de még mennyire! Olyan kis szépike és finom! Ez egy citrus/ vízjegy/ virág kompozíció. Ránézésre egy nappali, könnyen hordható termékről lehet szó, amely könnyedségét pont a vizes akkordoknak lehet köszönni.
A férfi változatba belerakták a rebarbarát és mentát. Ettől egészen biztos hűsítő lesz. Csipkedi a gyömbér, nyerssé teszi a vetiver, és édeskeserű szegletet mutat a muskátli. A pasiknak szánt változat kétségtelenül rafináltabb, mint a női. Ezennel átadom a hódítás marsallbotját az erősebb nemnek, lehet udvarolni ezzel a parfümmel.?
 
Az illatok hozzájárulnak a jó közérzetünkhöz. Viseljétek őket bátran és próbáljatok ki sokat.
Kellemes nyaralást, jó vakációzást kívánok Nektek sok szeretettel!

(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Illanások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!