bouquet

Hol érdemes vásárolni? 1.rész

Sharing is caring!

Ahol beszerzik a beszerezhetetlent!

Sajnos, nem tudtam eldönteni hogy ki legyen az első számú kedvencem, de lehet, hogy ennek itt most nincs is jelentősége.
Ebben a kategóriában két internetes cég áll fej fej mellett.
A ParfümStar és ParfümÉden webáruházak. 
Mindkettőjük vezetőjét régóta ismerem. 
Korrekt, pontos, szavatartó, udvarias üzletemberekről van szó. Ez nem csak az én véleményem, hanem illatmámorban szenvedő parfümgyűjtő kedves ismerőseimé is.
Olyan kuriózumokra lelek szert, amelyeket alig lehet már kapni ráadásul hibátlan formában….hát, nem is tudom….egészen elképesztő figyelem történik itt….valóban keresem a szavakat….amikor kifogástalan minőségű több mint harmincéves parfümöt veszek a kezembe. Ez maga a csoda! 
Az is csoda, hogy a cég vezetője ritkaságokkal kedveskedik nekem….!
A másik helyen most megjelentetett világhírű egyedi illatélményeket készítő cég szuperalkotását kínálta fel a tulajdonos kedvezményes áron a napokban. Azt, amelyet az országban még csak egyetlen egy helyen lehet kapni és ott is kiemelt újdonság igazi horror összegért. Az örömön kívül meghatottságot is éreztem. És vásároltak barátaim olyan különlegességeket Nála amelyektől szemem, szám tátva maradt. Hogy ez miért jó? Mert az a vásárló, aki elégedett az máskor is visszamegy oda pénzt költeni, mégpedig örömmel és bizalommal.
Ahol tudom, ott ajánlom ezeket az online parfümériákat.
Apropó, bizalom! 
Törékeny világunkban ritka értéke van e szónak.
Volt, hogy késett a megrendelt csomagom. Kaptam egy telefont, hogy várnom kell egy hetet, mert a csomagolásnál egy kicsit erőteljesebb aroma zavaró volt, nem lehet így postázni, inkább kicserélteti. Ezt eddig senki nem tette meg! Én hibátlan árut kaptam akkor is. 
Természetesen kicserélik a webáruházak a termékeket, miután mi postázunk, levelezünk, telefonálunk. Itt erre nem kerül sor.
Hol vannak hát ilyen üzletemberek? Ennél a két cégnél.
Minden tiszteletem a hozzáértésükért, vásárlóbarát üzletpolitikájukért. Akciók tömege várja az érdeklődőket, a választék pedig óriási!
És…beszerzik a beszerezhetetlent.
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Illanások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!