bouquet

S.Oliver: Feels Like Summer duó

Sharing is caring!

Mottó: Tőlem Neked Szeretettel!

Megjelenés: 2017
Kategória: Vizes – virágos – szellős
Milyen: Férfi és Női
Női illatjegyek: Fej: Citrom, tea, őszibarack.
Szív: Vizes elemek, jázmin, bazsarózsa.
Alap: Pézsma, szantálfa, ambroxán.
Férfi illatjegyek: Fej: Borsmenta, citrom, rebarbara.
Szív: Muskátli, levendula, gyömbér.
Alap: Pézsma, ambroxán, vetiver.
 
 
 
Elmesélek Neked egy nagyon aranyos történetet ? Pár hete olvasta egy ismerősöm a Maurer & Wirtz nyári illat ismertetőjében a Feels like Summer ajánlást. Úgy látom, nemcsak engem csigázott fel, hanem őt is.
Kapta magát és elbattyogott egy Müllerbe kipróbálni. Az illat annyira tetszett neki, hogy elhatározta megveszi mindkettőt: a női és férfi változatot is. Most júniusban ünnepelték barátjával megismerkedésük negyedik évfordulóját, így egy vacsora mellett helyes kis ajándékként gondolta majd odaadni.
Megvette, és eljött az évforduló. Minden szép és jó volt, gyertyafény, vörös rózsa, finom étel és bor. Ismerősöm előhúzta a csomagocskát és vele egy időben a barátja is. Bár a csomagolás más volt, feltűnt, hogy milyen egyforma nagyságú a két ajándék. Kibontva elkezdtek hangosan nevetni. S.Oliver párillata rejtőzött a dobozkákban. Nem beszéltek össze. Egyikük sem tudta, mi lesz a meglepetés.
Barbi illatbolond. Áron nem szereti az erős parfümöket, és csak a természetes vonal tetszik neki. Ő teljesen spontán vásárolta meg a ”szélfútta, könnyed” illatot a barátnőjének…..nem olvasott semmit, bement egy üzletbe, beleszagolt két – három üvegbe és megvette ezt. Az csak pont az i-re, hogy neki is meglett a férfi változat.
 
A napokban olyan szerencsém volt, hogy én is megkaptam a parfümpárt. És milyen jó! Hiszen ez egy cuki és vidám életszerető páros! Feltűnően kiegészíti egymást a fiú – és lány vonal.
Szeretem!
Tartós, vidám, energikus, friss és nagyon fiatalos.
Most a nagyobbik lányom csapott le, múltkor a kicsi a White Peach and Corianderre. Hát, mi van itt kérem? Komplett illatcsaládok, melyek megszólítanak minden korosztályt…..jók a termékek, igen! Nagyon jók, egyre jobbak!
 
Idén nyáron előszeretettel használok akvás jegyeket. Valószínűleg azért is, mert a téli roppant fajsúlyos keretű parfümjeim mellé most kifejezetten jóleső könnyedség a vizes jelleg. Másrészt ez nagyon szubjektív: ehhez van most kedvem. ?
 
No nézzük a női változatot.
Könnyű, vizes, virágos kis tünemény. Hűsítő citromos teát érzek először a bőrömön áramolni, és perceken belül csatlakozik hozzá a bazsarózsa. Szélfútta, napos hatása van. Órákon keresztül csilingel jókedvűen a vizes és száraz elemek együttese. Hát nem olyan, mintha hajókáznál a tengeren és a szél belekapaszkodna a vitorlába? És csobbanni támad kedved….! Lemerülsz és gyönyörködsz a tenger virágaiban.
Jut eszembe! Cseles kis parfümös üveg….mintha korallok lennének rárajzolva…? Végtelenül lágy szantál és pézsma alapok szolgálnak hátteréül ennek a szépségnek.
 
Milyen a duó másik fele?
Hát klassz! Vagány, belevaló, pasis, lezser, mediterrán!
Most szagolgatom Édespárom csuklóját. Milyen jól áll Neki…!
Ugyanolyan citrusosan indít, mint az enyém, de a teát a borsmenta helyettesíti. Hűs. Ha a női változat a sellőké, akkor a férfi a hajóskapitányoké. Stabil, levendulás, gyömbéres. A keretet itt is pézsma adja.
A kiszerelés kék – áttetsző hátterű matrózüveg. A szabadságot, mozgékonyságot jelenti nekem.
 
Egyébként a design úgy van megtervezve, hogy ha egymáshoz állítjuk a parfümöket, akkor egy hengert kapunk. Tökéletesen illeszkednek. Tartósságuk nagyon jó, a silage inkább bőrközeli. A napfényben, melegben érvényesülnek leginkább az akkordok. Ár/érték aránya több, mint tökéletes!
 
Próbáld ki, ha szereted az energikus, laza, nyári, frissítő üdeségeket. Nem csalódsz majd!?
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Házak – Illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!