bouquet

Maurer & Wirtz: 4711 Acqua Colonia Green Tea & Bergamot; 4711 Acqua Colonia Coffee Bean & Vetyver szezonális ősz illatok 2017

Sharing is caring!

Mottó: Harmóniában ezen az őszön is

Megjelenés: 2017
Milyen: Unisex
Karakter: Gyógynövényes, fűszeres, aromaterápiás
Illatjegyek: Zöld tea és bergamott
                  Babkávé és vetiver
 

A nyár elköszöntével sokan nehezen fogadják az ősz csípősen friss reggeleit, a ködöt, borongást, a szelet és az esőt.

Pedig az ősz egy másik nézőpontból szemlélve csodálatosan szép. Soha nem fordul elő  annyi szín, mint ilyenkor, amikor a természet téli álomra készülődik, de még utoljára színes mennyegzőt ül az egyre bágyadtabban sütő nap késő délutáni lemenő sugaraival. Az arany és vörös százféle árnyalata ékesíti a fákat, mielőtt azok elhullajtják díszes leveleiket.
 
Tökéletes idő a kirándulásokra. Ekkor a legszebbek az erdők! És ha hideg van? Bent csücsülünk a jó meleg szobában egy illatos tea és egy izgalmas könyv kíséretében. Innen már nem is olyan rémes a hideg nyirkosság, ugye? Egy kényelmes fotelben csücsülve puha kockás takaróba bugyolálva és kikacsintva a ködös esős utcákra akaratlanul is eszünkbe jut, hogy milyen jó is most nekünk. Pláne, ha még akad egy kis sült gesztenye, vagy sült tök nassolni!
 
Ezt a hangulatot célozta meg szezonális illataival az Acqua Colonia sorozat az idei év őszére. Méghozzá két kölnivízzel is előrukkolt a tőle megszokott rendkívül magas minőségben. Az illatok szeptemberben mutatkoztak be. Mindkettő unisex termék.
 
Ismerkedjünk hát meg velük!
 
4711 Acqua Colonia Green Tea & Bergamot
4711 Acqua Colonia Coffee Bean & Vetyver
E két kombináció olyan, mint egy forró tea, vagy csésze gőzölgő finom kávé. Varázslatos pillanatokat ad, nyugalomra int, feltölti a testet, lelket, szellemet egyaránt.
 
  Green Tea & Bergamot – aromaterápiás hatása: nyugtató.
Egy csodálatosan bársonyos esszenciáról beszélünk, mely lágyan öleli át a testünket és körbesimul az auránkra. Harmonizál. A zöld tea gyümölcsös aromája összeolvad a bergamott lélekvidító erejével és inspirálóan hat az egész lényünkre.
Ez az illat úgy szép ahogy van! Jó érzés hordani. Bár hét ágról süt a nap, amikor ezt a cikket írom és itthon vagyok, de a legközelebbi túrám alatt nem drága nichet fújok majd fel, hanem nyugtató, citrusos és tiszta zöld teás Acquát.
 
  Coffee Bean & Vetiver – aromaterápiás hatása élínkítő.
Számomra szofisztikáltabb illat, mint a párja. Első fuffanatkor esküdni mertem volna, hogy tartalmaz tölgymoha elemeket és valami chypre illat. Aztán hullámonként tabac jegyeket véltem felfedezni, majd elég erőteljesen kibontakozott a pörkölt kávébab aromája. A vetiver zöld – nyers elemei az alapokban lelhetők fel. Erőteljes kicsit maszkulin illat, melynek energiája egyenértékű egy erős kávé frissítő zamatával. Felráz! Felpörget!
Bátran ajánlom hordani, ha a munkakedved lecsökken a zéró határra, ha odakint csontig hatoló köd van, vagy ha szakad a hideg eső. Garantálom, hogy frissíteni fog és erőt ad. Én akkor használom, ha nagyon fáradt vagyok. És akkor fogom, ha majd bent üldögélek a rózsás kis fotelemben puha pizsamában….szürcsölgetem a forró csokim….meggyújtok egy illatos gyertyát….és majd a jó meleg hálóból kukkolok ki az utcánkra….amikor fázósan húzzák magukat össze az emberek esténként….én meg a kis vackomban vagyok….hmm, de jó lesz!
 
Kivitelezése teljesen beleillik a már jól ismert sorozat vintage stílusába.
Tartóssága közepes, illatminősége és ár érték aránya több, mint jó.
Biztos vagyok benne, hogy elkapkodják a limitált sorozatot a pokcokról. Kivétel nélkül ajánlom minden korcsoportnak.
Túlzás nélkül állítom, hogy a kategóriában, amelyet képvisel a 4711 Acqua Colonia sorozat dobogós helyen van.
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Maurer & Wirtz illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!