bouquet

Balea: Vital 2-Phasen Kur

Sharing is caring!

Adventi szépikézés

Forgalmazó: DM saját márkás terméke

Kiknek ajánlott: Idősödő bőrű nőknek

Kiszerelés: Ampulla kúra 7×1 milis kiszerelésben.

 
Tökéletes bőrszépítő szérum az érett bőrre – alsó korhatára szerintem úgy negyven – negyvenöt év.
 
….és mert egy krónikus időhiányban szenvedő borzasztó hiú nőciként hajlamos vagyok az otthon használható kencéket zsákszámra megvenni és mindent – mindent elhinni a reklámozó cégeknek, akik aztán tök jól keresnek rajtam – megérdemlem!  
Természetesen eszem ágában sincs a húszas korosztály csodálatos bababőrével és fiatalságával versenyezni, de azt vallom, hogy a nő mindig legyen nő.  Akár nyolcvan – kilencven évesen is!
 
Szóval az ampullákat néhány évvel ezelőtt vettem meg először. Kicsit félve, mert annyira olcsó volt, hogy azt gondoltam alig lesz benne hatóanyag, de csábított a kúraszerű használata.
Mennyire jól tettem, hogy kipróbáltam!
Azóta évszakváltáskor mindig elhasználok egy dobozzal.
 
Nagyon, nagyon szeretem!
Esténként teszem fel ezt az először pillanatok alatt bemasszírozható, de roppant cselesen pár perc után olajossá váló szérumot, hogy erre a rétegre rávigyem aztán a megszokott esti krémemet. Miután nehezen akar felszívódni – szerencsére semennyire sem ragacsos, vagy felpöndörödő – kénytelen vagyok masszírozni a bőröm.
Masszázs alatt szép rózsás, egészséges színű lesz. A ráncok látványosan töltődnek fel, a pórusaim az olaj ellenére sem tágulnak és minden tekintetben egy egészséges bőrkép bontakozik ki a tükörben, mely meglepően sima. A második meglepetés reggel ér, amikor tükörbe nézek. A szérum és krém addigra makulátlanul felszívódik és a tükörből egy sokkal fiatalabb nő álmélkodik vissza, mint aki tegnap volt. Nyilván köszönhető az argán olaj, rozmaring, omega zsírsavak, E vitamin áldásos, fiatalító hatásainak.
 
Esténként használom 7 egymás utáni napon és utána több hónap szünetet tartok. A következő ilyen kúrám szerintem majd Húsvét táján lesz, de most Karácsonyra készítem fel az arcom.
Még lazításként is ideális, kénytelen vagyok „én időt” engedni magamnak.
 
Egy nyűgöm van csupán vele. Az ampullácska nyaka nincs perforálva. Puha rongyba kell csavarni és úgy letörni a fejét. Nem szeretem ezt a fajta bontogatást. Tegnapelőtt nem is rongyoztam be az üvegcsét és meglett az eredménye. Jó alaposan elvágtam az ujjam, még most is szét van nyílva. (Ezt egyébként minden kúránál eljátszom – talán egyszer megtanulom, hogy bugyoláljak. Persze az lenne az igazi, ha a Balea változtatna valamit rajta.)
 
Összességében egy nagyon jó, bárki számára megfizethető arcápoló kúráról van szó, amelyet bőven érdemes kipróbálni.
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Szépike

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!