bouquet

DM Balea 7 Tage Wellness – Kur

Sharing is caring!

Forgalmazó DM / saját márkás termék

Kiszerelés: 7×1 ml ampulla

Kiknek ajánlott: 25 évtől felfelé bárkinek
 
Mindenek előtt szeretném megjegyezni, hogy tökéletes névre lett keresztelve a készítmény!
Ha valaki sugárzóbb, frissebb arcbőrt szeretne, akkor válassza ezt a szépségkúrát.
Imádom ezeket az ampullás heteket. Folyamatosan megnyugtatom magam, hogy igenis teszek a szépségemért valamit. Bőrömet kényeztetem, még ha oly kevés is az időm.
Egyébként meg a Balea termékek folyamatosan kimagasló értékelést kapnak a vásárlóktól.
 
Nos. Ebben a dobozkában 3 fajta készítmény található. Hidratáló, nyugtató stressz elleni és frissítő. Épp az imént használtam el a hetedik napit. Én jobban szeretek az esti rutin alatt pepecselni vele, annak ellenére, hogy az antistresszest egyszer reggel tettem fel és nagyon jó volt utána a bőröm komfortérzete. Azért maradjon ez a tennivaló az esti órákra inkább…..
 
A hidratáló ampullák hosszantartó nedvességgel kényeztetik a bőrt. Passióvirág kivonatot tartalmaznak, amely revitalizál és táplál. Olyan méregdrága professzionális kozmetikai szalonok használják e trópusi virág olaját, mint a Guinot. Könnyen felszívódik. Utána felteszem az éppen aktuális  esti kencikét. Mindig az arcom állapotától függ.
 
Antistressz cuccok. Személyes kedvenc. Villámgyorsan, szinte szivacsszerűen szipákolja be a bőr. Eleinte ragadós, nem kell megijedni tőle, mert nagyjából negyed óra alatt elmúlik. Utána mintha felöltődne a pofi. Síma, megfelelő turgorú lesz, ráadásul a sápadtság is eltűnik. A bőr egyensúlyáért felelős.
 
Frissítő ampullák. Az igazság az, hogy vele hadilábon vagyok, bár becsületesen használom. Csúszós, olajos készítmény és mindenképpen ki kell kerülni a szem környékét, mert könnyezik és csíp utána, ha egy picike anyag is belemegy. Az éjszakai forgolódás alatt a fele massza lejön, de a másik felét megeszik a pórusaim.? Gatuline In – Tense formulát tartalmaz. Ez az acmella virág kivonata, mely olajban oldódik csak. Strukturálja a dermist, öregedésgátló hatása van.
 
Ha arra számítasz, hogy megemeli a bőröd, vagy eltűnteti a ráncaid, akkor csalódni fogsz!
Ugyanakkor a kezelés végén feltűnően hidratáltabbá válik az arcod és nemcsak egy – két napra. Vízhiányosok feltétlenül próbálják ki (és mellette igyanak naponta jó sok vizet.)
Megváltozik, szebb, frissebb lesz a bőr színezete is, kap az arc egy nagyon gyenge rózsás árnyalatot.
 
Évente kétszer biztosan alkalmazom ezt a kúrát is. Érdemesnek tartom évszakváltásoknál kipróbálni.
Árára nem emlékszem pontosan….hozzávetőlegesen 1500 Ft.
(Parfümbűbáj)
 
 
Tagged with:
Posted in Szépike

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!