bouquet

Isadora: Ultra Matt Liquid Lipstick

Sharing is caring!

Ha nem veszem meg a Douglas adventi kalendáriumát, akkor lehet, hogy soha nem ismerem meg ezt a terméket. És lehet, hogy soha nem lesz akkora rúzs – kedvencem, mint ez a kis kencike, amely lepipálta a nagyon nagyokat is színben is és minőségben is.

Az Ultra Matt Liquid Lipstick láthatatlanul simul az ajkakra. Teljesen olyan érzetet biztosítva, mintha nem lenne rajta rúzs. Pillanatok alatt mattá válik és puhává, csókossá varázsolva a szájat, s teszi mindezt úgy, hogy nyugodtan lehet enni – inni, mert nem kenődik, nem jön le csak hosszú órák múlva.

IsaDora: isadora; make-up; smink; cosmetic; kosmetik; IsaDora:

A kalendáriumban a 01 árnyalat – Nude Attitude – szerepelt. Ennek örömén felbuzdulva gyorsan beleástam magam az oldal online vásárlói felületére. 

Tizenkét csodálatos árnyalatban szerepel. Épp az imént mondtam a kislányomnak, hogy abból tíz szín maga a varázslat! 
Ára a minőségéhez képest fantasztikusan jól kalkulált. 4800 forintba kerül, nagyjából a felébe, mint az agyonreklámozott luximárkák.
Tudom, hogy még ez is soknak tűnhet, de megéri. 
Nagyon, nagyon megéri!
Illata enyhe és kellemes. Nem kell vakolat mennyiségben felvinni, mert jól pigmentált, kiadós készítményről van szó. A kapható tizenkét féle árnyalatnak legalább a fele teljesen természetes szín.
Hamarosan itt a Karácsony. Én ezt az Isadora rúzst fogom feltenni magamra, és természetesen valami nagyon finom parfümöt.
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Kencike

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!