bouquet

Akamuti: Myrrh & Frankincense Balm

Sharing is caring!

Mi ez? Arc és testápoló balzsam

Kiszerelés: 50 mili
Kinek ajánlott: Férfiaknak és nőknek
Hozzáférés: Online
Hatóanyagok: Édes mandula olaj, tömjén olaj, mirha olaj, olíva olaj, méhviasz
Az Akamuti angol szépségápolási cég száz százalékosan természetes, szerves anyagokból előállított kozmetikumokat forgalmaz. Ezek a termékek elgondolásom szerint valódi selfness készítmények. Illóolaj tartalmuknál fogva jó hatással vannak bőrünkre, lelkünkre, tudatunkra. 
Érdekes volt, ahogy rábukkantam erre a balzsamra.
Tömjén tartalmú arcápolót kerestem, mert eddig Ren tömjénes krémet használtam. Miután sehol sem kaptam, kínomban elkezdtem a neten ilyen készítményeket hajkurászni és az Ecco Verde webshopban találtam egyet mirrhával kombinálva.
Ára több volt, mint baráti, főleg egy Ren után. Úgy voltam vele, hogy ha nem jó odaadom anyának. (Kedves vagyok, mi? 😀)
A csomag megjött, én pedig elkezdtem a gyönyörtől ájuldozni.
Ennek a balzsamnak leírhatatlanul finom illata van! Meg merem kockáztatni, hogy eddig a legfinomabb aromaterápiás krémem. Nagyon gyenge, de szép egységes, finom távol – keleti füstölő eszenciája a bőrömön kívül táplálja a lelkemet is. 
Kicsit ugyan féltem, hogy mindenes termékről van szó, de a cég egy szavával nem lódított vele kapcsolatban.
Mi volt az illatélményen kívül még a tapasztalatom? 
A másnap reggeli feltűnő simító hatás! Érzetre, mintha polírozva lett volna az arcom. A tónusa egységes, zárt pórusú, tompán fénylő, kipihent és gyengén rózsás árnyalatú lett. Ezt alig akartam elhinni! 
Másik meglepetésem az volt hogy egy keveset felkentem a lábszárra és alkarra, mert az nekem szinte állandóan ki van száradva. Tökéletesen hidratálva maradt. Nyáron vékonyan kenegetni is fogom a végtagokat. Annak ellenére, hogy balzsam, nem csöpögök az olajos rétegektől és tökéletes a komfort érzetem.
Harmadik tapasztalatom: Tökéletes jógához, meditációhoz és még valami….segíti az elalvást!! Tudom(!), hogy rossz alvóknál ez nem pótolhat gyógyszert, de arra szuperségesen jó, hogy elalvás előtt kisöpörje a stresszt.
Ezek után ismét gyorsan megrendeltem a balzsamot és még a család jó pár termékét! 😀
Azt gondolom, hogy a hatóanyagai jók. Utána néztem a tömjénnek és mirhának és arra a következtetésre jutottam, hogy egy – két héten belül bővül majd a ”Boszorkánykonyha” rovat is.
Dióhéjban annyit róluk, hogy a tömjén fertőtlenít (patikat is visszahúz), hidratál, nyugtat, ránctalanít. A mirha erőteljesen segíti a bőrtisztátlanságok eltűntetését, kiegyensúlyozó hatású bőrerősítő.
Lányom jógaórákra mindig magával viszi. Számomra is az egyik legmegnyugtatóbb termék. 
Érdemes kipróbálni!😘
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Szépike

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!