bouquet

Otto Kern újdonság – Soft Contrast

Sharing is caring!

Napjainkban kontrasztok határozzák meg az életünket: a divatban összeolvad a street style és a high fashion. Karrierünkben céltudatosan követjük pályánkat, a magánéletben viszont ennek kiegyensúlyozását keressük. A mindennapok bizonyítják: az ellentétek vonzzák egymást. A gyönyörűséges Izland pedig az a mágikus helyszín, amelynek varázsa ezen ellentétek ütközésében rejlik. Így szolgálhatott ihletforrásul a csodálatos új illat, az Otto Kern Soft Contrast számára. Az izlandi tájak elbűvölő, lágy fényeikkel és különleges hangulatukkal a végtelen messzeségek nyugalmát sugározzák. A sziget másik arcát pedig zord sziklás tájak és megzabolázatlan, forró vizű források adják. Ez a sokoldalúság jellemzi a 2018 január közepétől kapható Otto Kern illatokat is.

 

Az Otto Kern Soft Contrast női illat optimális mindazok számára, akik nyitottan, de egyéni stílusukhoz hűen néznek szembe az élet kihívásaival. Akik értékelik a különlegeset, és az ellentéteket úgy párosítják, hogy saját profilt alakíthassanak ki. Az Otto Kern Soft Contrast viselőjét modern nőiessége teszi meggyőzővé.

 

Ebben a kompozícióban a gyengéd ellentétek pazar illatélménnyé olvadnak össze. Az ismerős, gyümölcsös kezdőillatból egzotikus, különleges virágokkal csábító szívillat bontakozik ki. Az alapillat leheletnyi krémes vaníliával ötvözött puha fás aromájával vonzó nőiességet sugároz.

Fejillat: sárgabarack, grapefruit, málna
Szívillat: tiaré virág, jázmin, gardénia
Alapillat: vanília, szantálfa, krémes akkord

érzéki – modern – nőies
 
A design stílusos, elegáns színválasztása felér egy vallomással. Az Otto Kern Soft Contrast nőies rózsaszín, arany és fehér színei kiemelik az illat finom áttetszőségét és eleganciáját. Az igényes kidolgozás kiemeli a világos, egyszerű formákat. A flakon ombré stílusa színátmeneteivel az aktuális életstílus-trendeket követi. A design központi eleme az Otto Kern címer, ami összetéveszthetetlen karizmát ad a terméknek.
Az Otto Kern Soft Contrast termékválasztéka minden alkalomra illatos ápolást biztosít. 
Az Otto Kern híranyaga engedélyezésével megosztotta

(Parfümbűbáj)

 

Tagged with:
Posted in Illanások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!