bouquet

S.A.C.K.Y.: Afrodisiaco

Sharing is caring!

Mottó: Hódíts meg! Tarts meg! 

Megjelenés: 2016 limitált
Milyen: Unisex
Orr: Elisavet Isabella Sacky
Kategória: Niche
Karakter: Virágos – fás
Illatjegyek: Fej: Citrom, mandarin, narancs, calabriai bergamott.
Szív: Rózsabors, ylang – ylang, grasse jázmin.
Alap: Ázsiai pézsma, tonkabab, madagaszkári vanília, szumátrai pacsuli.
 (….és még sok minden más ?).
A parfüm felfújása pillanatában azt érzed, mintha egy kis lélekvesztőben küzdenél az életedért a háborgó tengeren. Meginogsz….kibillensz lelki békédből….
Mintha valaki játszadozna a szíveddel…. Úgy érzed, hogy prédaként dobálózik az érzéseiddel és érzékeiddel. Azonnal bizonytalanná válsz. Moccanni sem bírsz….
Talán a párduc szokta így kiszámítani a lépéseit az áldozat elejtése előtt. 
A vad szemei aranylóan felvillannak és a zsákmány lebénul. Aztán egy villanás….egy csapás….egy harapás….
A sok – sok citrus jelenléte cseppet sem tudja közömbösíteni a nyers, égett gumiszagot, mely a gyümölcsök megjelenésével szinte egy időben köszön be. Annyira ellentmondásos elemek jelennek meg, hogy nem tudod eldönteni taszít, vagy vonz az extratum.
Nem tudod azt sem megállapítani, hogy a könnyed, lédús itáliai frissítők nőiessége, vagy az erőteljes, fás, száraz férfias elemek forrósága kerülnek – e túlsúlyba.
Metamorfózis!
S, miután küzdöttél érzéseiddel és kifáradtál a szeretlek/nem szeretlek dilemmájába, rózsaszín lepel borít be virágszirmok harmat puhaságával….
Illatfuvallatok érnek utol. Bársonyfelhők. Tubarózsa – jázmin nász. Lehúnyt szemmel fejedet enyhén hátrabillentve kitágult orrcimpákkal érzékeled a parfüm csodálatos erotikáját. És még mindig nem mozdulsz….gondolkozol, hogy vajon ez ugyanaz az illat, melyet bő félórával ezelőtt próbáltál ki?….
Hogyan képes ennyit változni?
Mi a titka magnetikus vonzerejének?
Selymes vaníliaágyon imitt – amott sistergő rózsabors buborékok fonnak át perzselő szenvedéllyel. Fantasztikusan telt, mély pézsma akkordok egyesülnek az illatos édes tonkával.
Egy óra elteltével az illat élete teljes pompájában él és hirdeti az érzékiség szimfóniáját. 
Páratlan fortissimoval dicsőíti a szerelem szépségét! 
Komplexitása, egysége zseniális!
Krémes, enyhén púderes, virágokkal fűszerezett extratartós, szépséges szilázsú csoda, melyet a tervező üvegbe zárt varázslatként megálmodott, és amely illatorgiáját pár rendkívül szerencsés ember élvezheti.
Személyes illatélményem:
Bármikor….bárhova használtam eddig folyamatosan arattam le az elismerő dicséreteket! Döntögeti szignatúra illatom határait….de míg abból van bőven, ebből már lehetetlenség szinte hozzájutni….
Az Afrodisiaco nem megszokott illat! Furcsa összetételű, eléggé változékony. Mégis bőröm kémiájával együtt fantasztikusan egyedi, melyet sem én, sem környezetem nem un el. Pecsétként hagyom magam után a helységekben parfümlenyomatomat….
Összetéveszthetetlenül, egyedi módon. 
Bőrömön gyengén tubarózsás, mézes pacsuli érződik. Kicsit csak. Nem üt. Inkább csábít….Igen. Imádom a csábító illatokat! Melyik nő nem? ? 
Gondold azt, hogy kedveseddel vagy együtt. Egy pasztell puha selyemsál van a szemedre kötve, s mást nem viselsz….Egyébként is a szobát csak a kandallóban vidáman ropogó fahasábok fényei világítják meg.
Most érzed, hogy valamilyen illat közeledik feléd. Édes, porhanyós, könnyed….tán csak nem egy vaníliás hókifli? Hmmm….jutalmad a süti és egy forró csók. A következő pillanatban egy kis csörrenést hallasz….ismét elsuhan valami előtted….de ez olyan könnyed, gyümölcsös….á, megvan – tán csak nem narancslikőr?….?
Érzékeid egyre jobban bontakoznak ki, élvezed ezt a játékot, mely kíváncsivá tesz. Ajkaid mosolyra húzódnak, tested karjaiddal átfonod és kéjesen várod a következő feladatot….
Csak lágy légfoszlányokat érzel. Édes? Bőrös? Mi ez, talán szirom?….Pihe? Olyan virágszerű….Nem, ez meleg, karizmatikus….Egyszer csak megjelenik előtted gondolataidban egy virág és már tudod, hogy jázmincseppekket érzel….és még valamit….megérzed kedvesed összetéveszthetetlen finom illatát, mely a bőréből árad. Összebújtok, összeölelkeztek….átadjátok magatokat a szenvedélynek.
A hasábok vígan ropognak a kandallóban. A fények éppen ráesnek egy polcon álldogáló kis üvegcsére. S az Afrodisiaco szikrázva fellobban ismét az őt körbeölelő tűz és vágy erejétől.
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in S.A.C.K.Y. S.A.C.K.Y. illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!