bouquet

Douglas Essential Hydrating Mask

Sharing is caring!

Forgalmazó: Douglas

Kinek ajánlott: Férfi, női

Korcsoport: Serdülőktől felfelé

Kiszerelés: 12 mili
Ára: 990 Ft
 
Több egy átlagos hidratálónál!
Az elmúlt napokban beteg voltam, non – stop feküdtem. A lázam mára elmúlt, de az azutáni állapot bizony jócskán meglátszik a bőrömön….
 
Mindenem rinocérosz szárazságú. Épp ideje feltennem ezt a maszkot, amely már nem ismeretlen a számomra.
Szeretem benne, hogy egy habos, zselés, rendkívül könnyű, hűsítő konzisztenciájú krémgél. Bőséges mennyiségéből még a  dekoltázsomra is jut.
 
Kitűnően hidratál szépen feltölti a bőrt. Enyhén hűsít, éppen ezért nyáron jobbat nem is nagyon lehet nála elképzelni. Aloe vera kivonatot tartalmaz. Megesküdtem volna, hogy uborkát is, de nem.
 
A terméket normáltól zsíros bőrig ajánlják. Az én bőröm még bőséges utánkrémezést igényel főleg hidegben. Úgy gondolom, hogy a fiatal korosztály fogja leginkább kedvelni nagyjából harminc éves korig. Vagy a zsíros/olajos bőrtípusúak kortól függetlenül.
Leginkább a felszíni vízhiányt pótolja. Az aloe vera nagyon erős nyugtató, gyulladáscsökkentő. Szerintem ”pattanástalanít” is.
 
A kapszulát egyébként gyerekjáték felnyitni. Felhúzzuk a fedelét és az ujjunkkal kikotorjuk – professzionalisták természetesen ecsettel, majd én is hozzászokom 😉 -. Az állagával elégedett vagyok. Nem folyik, nem ragad, hatóidő alatt nem csöpög/mászik el sehova. Míg fent van abszolút érzem, hogy tesz – vesz az arcomon. Hűsít, csipked főleg. Könnyű felvinni. Öt – tíz percig rajta marad, majd le lehet törölni egy benedvesített törlőkendővel.
 
Az eredmény egy felfrissült, megnyugodott arc, de mint említettem száraz, vagy idősödő bőr utánkrémezést igényel.
 
A maszkot Franciaországban készítik
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Szépike

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!