bouquet

Manna mannák 1.

Sharing is caring!

Magyar manufaktúra híresen jó termékekkel. Büszke vagyok arra, hogy mi is tudunk kimagasló kozmetikumokat alkotni….!

Három szépségcikk véleményezése következzen.
Manna mézes – kecsketejes szappan
Manna szépségolaj szőlőmagolaj
Manna vulkáni kőzeten szűrt shea vaj levendula és teafa illattal
Mézes – kecsketejes szappan
Nagyon jó, szinte hipoallergén készítmény, melynek alig van illata mindössze egy árnyalatnyit édesen tejes aromájú.
Miért szinte?? Olyan, hogy teljesen allergiamentes, szerintem nem létezik és egy bőrgyógyász joggal mondhatná,  hogy felelőtlen vagyok. Nincs olyan készítmény, amely kivétel nélkül  mindenkinek egyformán jó. A megoldás önmagunk megfigyelésén alapul, azon hogy bírjuk – e az adott szert, vagy nem.
Nálam bőrápolás terén óriási előnyt élveznek a natúr kozmetikumok! 
Ezt a szappant rengetegen szeretik. Kíméletesen de nagyon alaposan tisztít. Habzása tökéletes, öblítés után gyakorlatilag sercegően tiszta lesz a bőrfelület.
Nincs kifehérítve, teljesen natúr, enyhén barnás a színe.
Elmondom, hogy miket tartalmaz és ez miért jó nekünk.
 
Van benne jó sok méz. 
 Ez gyulladás csökkentő, hámszövet erősítő és ránctalanító. Azt vettem észre, hogy a méznek amolyan bőrkiegyensúlyozó szerepe van. Ha zsíros, pattanásos akkor nyugtat, ha pedig száraz akkor táplál. Amúgy én a mézet enni is kenni is szeretem ?
Szappanosított olívaolaj. 
 Nyugtatja és fiatalítja a bőrt. Visszaállítja illetve helyreállítja a faggyúmirigyek optimális termelődését. Magas E – vitamin tartalma miatt az idősödő bőr nagyon szereti. Bátran használhatják az allergiára hajlamosak is.
Szappanosított kókuszolaj.
 Nagyon szeretek mindent, ami kókusz! Csokit, fagyit, tejet, gyümölcshúst. Vajat, krémet, olajat. Parfümökben is természetesen! Hányszor megcsináljuk otthon azt hogy kókuszzsírban sütünk, de egy kicsit kenünk a kezünkre is belőle…!
A szűz kókuszolajban laurinsav található! Ez egy természetes bőrerősítő, ami vírus és baktériumölő. Gátolja a szabadgyökök képződését. 
Kecsketej.
 Elsősorban a tejsav tartalom jut eszembe róla. Nem hinném, hogy magas koncentrációban lenne, mert elég hátul mozog az INCI – ben;  – de ez ebből a szempontból most nagyon is jó! Nagyon finoman segít leválasztani a bőr felső hámrétegét. És ne felejtsük el: nem nyáron az erős napfényben kell radikálisan bőrt csiszolni, mélyhámlasztani! 
Tulajdonképpen B – vitaminok tárháza, de van még mellette omega 3, omega 6, C és E vitamin, K, Ca, Cu, Fe, P is. Erősít, véd, gyulladást csökkent.
Zabpehely
 Mindig van a speizban is! A bőrnek legalább olyan jó, mint a szervezetnek. Előbbit kívülről csiszolgatja le, utóbbit belülről. 
A szappanban a tejsavval egyetemben a bőr nagyon kíméletes radírozásáért felelősek.
Kinek ajánlanám a mézes – kecsketej szappant?
Annak, akinek szüksége van natúr bőrápolásra.
Aki bőrkiegyensúlyozásra vágyik.
Kipróbálhatják érzékeny bőrűek, bőrbetegségben szenvedők fokozott odafigyeléssel, mert valószínűsíthető, hogy az említett természetes hatóanyagokra nagyon jól fog reagálni a bőrük.
Akik fiatalítani szeretnék bőrüket.
Manna szépségolaj szőlőmagolaj
Alkalomszerűen használom és nagyon szeretem. Fantasztikus finom napsütötte mustos illata van. Sokszor összecsordul számban a nyál, mert gyerekkorom óta kedvencem a frissen préselt szőlőlé.
Ez egy természetes arcápoló. A kis kiszerelését jobban preferálom, mert így nem romlik rám. S miután nincsenek benne kemikáliák, a természetes készítményeket szépen felszívja az arcom. Világoszöld a színe, akár az érett szőlőszemeknek. 
Egy hatóanyagos készítmény!!!
Lássuk, mire jó? ?
Magas az antioxidáns és E vitamin tartalma. Védi a bőrt. Csökkenti a bőröregedést. 
Szeretném elmondani, hogy vannak olyan termékek, amelyek felvitel után szinte rögtön megváltoztatják a bőrképet s aztán pár óra múlva minden ugyanolyan lesz mint volt. A szőlőmagolaj nem fog hozni azonnali eredményt. Lassan egy hónapja használom három naponként. 
Természetesen az első alkalommal is éreztem, hogy jó lesz ez nekem, egy kicsit hidratált lettem tőle, meg finom illatom volt és ennyi. Ugyanakkor az ötödik, hatodik alkalom után már látványosan erősödött a bőrkép. Nem is tudom….azt még nem merem mondani, hogy hosszú távon liftingel, pedig a petyhüdtség egyértelműen csökken! Tömörebb és tartósan hidratáltabb az irharéteg is. Mintha szűnne a felszíni szárazsága és jobban szívná be a többi krémet is. Kisebb a szem körüli ráncok mélysége is.
Elhasználom az üvegcsét ez már egészen biztos. Nagyon szeretem! Negyven – ötven felett ha nem folyamodunk plasztikához, akkor kőkeményen oda kell tenni magunkat a bőrápolás terén. Mindig lehet rajta segíteni, sosincs olyan, hogy elég.
 Kinek ajánlanám?
Akik bírják a szőlőmagolajat és nem lépnek fel allergiás reakciók.
A természetes szépítőszerek szerelmeseinek.
Akik fiatalítani akarnak testen, arcon beleértve a szemek és száj nagyon vékony bőrét is.
Manna vulkáni kőzeten szűrt shea vaj levendula és teafa illattal
Idén nyáron ő lesz a favorit mentőkrém.
Sikerült ebben a szezonban már háromszor felégnem, kb öt perc alatt. Szerencsére felváltva a dekoltázsom, vállam, arcom pirult fel. Ha valaki többször kap napszúrást az csalhatatlanul tudja, hogy ha elkezd egy ponton ”csípni” a bőr és utána viszketni, akkor menekülni kell az árnyékba. Ettől függetlenül, mire hazaértünk én már piros voltam. Segített a Manna shea vaj. A levendula tartalmánál fogva azonnal hűsített.
Reklám ide vagy oda: ez a színtiszta igazság! Másnapra szép nyugodt volt a bőröm mindegyik alkalommal.
Abszolút tudatában vagyok vele, hogy bátran lehet az arc bőrére is tenni. Nekem rengeteg kencém van, soha nem fogynának el, inkább azokat használom és ez marad az S.O.S. krém.?
Mi van a krémben?
Shea vaj. 
 Ez a karitéfa gyümölcséből a shea dióból kivont anyag, mely latexet tartalmaz. Nem tömíti el a pórusokat, nem comedogén, ránctalanít és feszesít. Általában sokak bőre szereti.
Levendula olaj
 Egyik kedvenc gyógynövényem, melyet inni, enni, kenni lehet. Hihetetlen, hogy mennyire sokoldalú. Nyugtatólag hat az idegrendszerre és az elmére. Fontos aromaterápiás növény. Ma nagyon divatos a kozmetika iparban is. Nyugtat, hűsít és ránctalanít. Sok illatszer alkotó eleme is.
Teafaolaj
 Ez a másik favorizáltam, amely mindig van otthon. Vírus, baktérium és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik. A pattanások hatalmas ellensége – kigyilkolja őket!
 Kinek ajánlom?
Natúr kozmetikumokat szeretőknek.
Akik olyan kozmetikumot keresnek, amely a teljes bőrfelületre jó. Arctól lábig mindenhova.
Hasznos berepedezett bőr fájdalmának enyhítésére.
Levendula illat kedvelőknek. 
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Habtestreform - krémek Magyar kozmetikumok Szappanmánia Szépike

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum




error: A tartalom védett!