bouquet

Sminkeld magad a nyárba!

Sharing is caring!

Max Factor bemutató a Coty jóvoltából Oscar Larionnal!

Idén a nyár hamarabb köszönt be. Májusban már könnyed nyári ruhákat viselünk. Átalakítjuk a bőrápolásunkat és megváltoztatjuk a sminkünket is az évszaknak megfelelően.

A Coty jóvoltából pár nappal ezelőtt az elsők között nézhettem meg a Max Factor idei újdonságait.
Csodás volt a bemutató! A limitált make – up termékeket Oscar Larion nemzetközileg is elismert sminkmester mutatta be a gyönyörű Rónaszéki
Annán.
A rétegzett arckikészítés nagyon menő és nagyon szép is! Észre sem lehet venni egyébként, hogy az arc ki van festve. Nyáron a természetesség felé irányul a divat. A festékek kiváló minőségűek, jól pigmentáltak, könnyen lehet velük dolgozni.
Elegáns, választékos színeivel már nemcsak a ”tinik” vannak megcélozva, hanem a harmincöttől felfelé való korosztály, akik ráadásul könnyebben is megengedhetik maguknak, hogy akár évszakonként cseréljék le a színpalettájukat.

Életemben nem kontúroztam még, de Oscar által oly pofonegyszerűnek tűnik a sminkelés, hogy kipróbálom. (Érdemes olvasgatni a blogját, mert sokat tanulhatunk belőle!)

Max Factor Miracle Contouring professzionális arckontúrozó paletta, mely nyolc árnyalatot tartalmaz. A felső sor a hideg típusú bőrre készült, az alsó pedig a meleg árnyalatokra. Természetesen a kettőt is lehet keverni.
Egy alapozó felvitele után a kontúrozó fény és árnyék játékot ad a pofin, így kiemelve és felfrissítve annak szépségeit. A bal oldali négy szín kontúroz a jobb oldali négy pedig felemel és fényesít. Oscar azt mondja, hogy a kontúrnak két – három árnyalattal kell sötétebbnek lenni a bőrünknél (soha nem mertem volna ezt így kijelenteni….de élőben láttam – szóval, de!) A felemelő árnyalatnál pedig világosabb színt kell választani.
Összedolgozás után kipihent, csillogó eredményt kapunk, a bőr úgy néz ki, mintha festékmentes lenne.

Ajándékba kaptuk a Coty jóvoltából:
Max Factor Miracle Glow Duo Pro Illuminator
Pff, micsoda hosszú név és de tuti termék. ? Ezt az olyan minimál sminket készítők is bátran használhatják, mint én. Amolyan befejező készítmény….fényt és csillogást ad az arcnak.
Fiatalít!
Először a matt sötétebb színű terméket kell felvinni háromszög alakban a szem alá. Ettől fényesebbé válik a tekintet. Pöttynyit lehet tenni homlok középre és állközépre. Ezután a világosabb árnyalattal a szemöldökcsont alá és a járomcsont fölé, valamint az orrnyeregre szinte csak fátyolként highleightert hordunk fel és e trükkök következtében még akkor is üde színfolt az arcunk, amikor nagyon fáradtak vagyunk. A bőr kifényesedését a Max Factor Creme Puff tompítja. Ez utóbbi ikonikus termék – szerinten csak nagyon kevesen nem ismerik.

Max Factor Dark Magic dúsító szempillaspirál
Nem kell háromszor – négyszer végigfutni a szemünkön, míg kész lesz a smink. Napraforgó olaj van benne, amely következtében vastagabb/testesebb pilláink lesznek. Nagyon fekete a színe, nagyon tetszik. A spirál keféjét úgy tervezték meg, hogy mindenhova odaérjen, egymástól külön választva a pillákat. Szerintem könnyű vele dolgozni, gyakorlatilag magától csúszik fel a tőtöl a végekig. Én először a ”lesütött” szempilláim tövét festem meg, majd őket kinyitva csak végighúzom kívülről.
Nem potyog, nem ragad. Hátránya, hogy macera a lemosása.
Nézd pozitívan! Fantasztikusan tartós!

Jön a kedvencem….bruszt megy otthon értük.
Ajándéka a Coty cégnek: méghozzá kettő árnyalatban is.
Max Factor Colour Elixir Lip Cushion
Erősen limitált nyárt idéző gyönyörű színek, melyekért otthon három nő száll ringbe!
Hét féle elmondhatatlanul szépséges árnyalatban dobták ki. Pillanatok alatt felkenhető, gyengén krémes púderes illatú. Ápolja az ajkakat, dúsít, szép fényt ad, nem ragad oda sehova, egész jól tart a szájon. Jó sok pozitív tulajdonságot írtam róla, ugye? Egy szusszra jött, mert nagyon szeretem használni.
Evésnél azért visszafogott vagyok vele, nem provokálom a színpigmenteket. E vitamint tartalmaz. Júniustól kapható.

Ezúton szeretném megköszönni a meghívást Csajbók Mariannak a LanceCom ügyvezetőjének, Laczkó Csabának a Max Factor Brand managerének.
Köszönetet mondok Larion Oscarnak a professzionális sminkbemutatóért, és a tanácsokért, amelyeket megfogadtam és beillesztettem a hétköznapjaimba.
(Parfümbűbáj)

Tagged with:
Posted in Kencike

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!