bouquet

Tihanyi Levendula Manufaktúra 1.

Sharing is caring!

Szeretem a Balatont! Az egyik legszebb magyar vidék. Gyönyörű zöld színe és a dombok látványa mindig lenyűgöz. Szeretem a Balaton illatát is, mert van neki! És Tihany is illatos!
Maga a hely – Tihany – páratlan szépségű település, mely évről évre vonzza a turistákat….
A panoráma, az apátság, a girbe – gurba utcácskák telítve fogadókkal, a porták ahol a Balaton Felvidék kézműves termékei sorakoznak és vásárlásra csábítanak, a rengeteg muskátli és leander egyfolytában gyönyörködtetik az érzékszerveinket. 
Ha arra jársz nézd meg a Belső tavat is….ha időd engedi…. Amerre elnézel a nyugalom és szépség különböző aspektusaival találkozol….mely régen egészen más képet mutatott. Évmillókkal ezelőtt háborgó vulkán volt. A Belső – tó tulajdonképpen egy kaldera. Nem messze innen lehet kirándulni a gejzírkúpokhoz is!
Közben orrodat néha lágy levendulaillat simítja meg….mert errefelé található a Levendula Ház Látogatóközpont. 
Kamilla, levendula, citromfű, hárs, teafa  – ezek a gyógynövények megunhatatlan kedvenceim!
A Tihanyi Levendulamanufaktúra világhírű, melynek termékeit részletes bemutatásra tervezek a blog hasábjain fejezetekre bontva. (Szerintem a legszebb megjelenésű natúrkozmetikai készítmények Magyarországon.)
Sokszor, amikor megkapom a kozmetikumait többfajta impulzus ér. Jólesik a szememnek a vintage jellegű dizájn. A még nem bontott dobozból árad már elő a friss, hűs levendula aroma. Gyermeki örömmel szakítom fel a kék – fehér selyemzacskók kerek matricáját, mely fürdőszobám apró kincsecskéit rejti. Azonnal használom a szerzeményeim.
Most pedig bemutatom a tusfürdőt és a testápolót.
Levendula tusfürdő
Forgalmazó: Tihanyi Levendula Manufaktúra
Kiszerelés: 100 – 200 mili
Ár: 1200 – 1950 Ft
Milyen bőrtípusra ajánlott: Bármelyik, beleértve az érzékeny bőrt is.
SLS és parabén mentes!
Szépséges kékeslila színű, csodás konzisztenciájú fürdőszer, melynek illata?….egyszerűen bele vagyok habarodva! 
Finom, hosszantartó mely sokáig marad a bőrön is. Se nem zsíroz, se nem szárít, pont jó! Önmagában is elég lenne használni, de annyira szeretem a levendula illatot, hogy mindig felteszek egy kis testápolót is. 
Relaxáló és nyugtató hatása közismert. Segíti az esti elalvást és enyhe fájdalomcsillapító tulajdonsága van. 
Tartalmaz levendula angustifolia kivonatot és olajat. (Levendula angustifolia – francia levendula, orvosi levendula, közönséges levendula)
Szivaccsal szoktam felhabosítani, gyengéd, krémes állagú lesz.
Ezt a kozmetikumot nyugodtan lehet használni gyerekeknél is és viszkető bőrön is. Sőt….jó a szúnyogcsípéseimre. 
Levendula testápoló
Forgalmazó: Tihanyi Levendula Manufaktúra
Kiszerelés: 100 – 200 – 250 mili
Ár: 1400 – 2700 – 2400 Ft.
Milyen bőrtípusra ajánlott? Bármelyik beleértve az érzékeny bőrt is.
Levendula extrátumot és olajat tartalmazó gazdag krém. Hamar beszívódik és sokáig kiegyensúlyozva tartja a bőr állapotát. Nem ragad és nem morzsolódik fel használatkor. 
Ha úszni megyünk a klór csúnyán kiszárítaná a bőrt. Ennek elkerülésére kiválóan alkalmas ez a testápoló. Lányaim viszont a napcsípte bőrükre teszik fel, mert nem viszket utána. (Nem vagyok napozás hívő – erről nem tudok nyilatkozni….) Azt gondolom, nem csak én nyüszögök hogy a lábszáram nagyon hamar korpázóan száraz lesz. Néha elborzadok azon, hogy milyen fehér csíkokat lehet húzni körömmel, pedig alig érek hozzá. Erre a problémára  is nagyon jó.
Van benne shea vaj is, mely bőrtápláló és védő szerepet lát el. Adtak hozzá kukoricacsíra olajat, hogy vitaminozott – A, E, F – bőrápolónk legyen és fiatalok maradjunk tőle. Szőlőmagolajat is tettek bele, hogy regenerációjával biztosítva legyenek a kollagén rostjaink és ruganyos maradjon a bőrünk.
Illatát, halványlila színét és csomagolását imádom, de ha egy egyszerű fehér mütyürbe pakolnák, akkor is megvenném!
Bátran ajánlom a cég készítményeit. Ajándékozásra is alkalmasak.
Kekec csak egy dolog miatt vagyok és ez a szállítás….Javítani kellene rajta, mert míg más manufaktúrák 1 – 2 nap alatt haza hozzák a rendelést, addig itt ugyanez egy hétbe is beletelhet.
Bár az élmény kárpótol és megéri rá várni!
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Habtestreform - krémek Magyar kozmetikumok Tusfürdők

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!