bouquet

Balea csipke luxikák

Sharing is caring!

Mottó: Meglepetések Balea módra – mert megérdemeltük ?

Külön állványon láttam meg a napokban ezeket az egyszer használatos arcápolási szépikéket. Felkeltette a figyelmem, hogy milyen igényes a csomagolása és az hogy Balea termékekhez képest….milyen drága! 
Termékcsaládról van szó amely arc – szem és szájmaszkot tartalmaz.
A triót egy alapos radírozás után tettem fel.
Az eredmények jók lettek, bátran csábítok mindenkit kipróbálásra. Nekem ez a komplett széria elég limitáltnak tűnik, de azért reménykedem hogy nem lesz az!
Balea Straffende Hydrogel Gesights Maske
Forgalmazó: DM
Gyártási hely: Kína
Milyen bőrtípusra ajánlott? Idősödő, megereszkedett. (Elsősorban)
Ára: 699 Ft.
A kibontásánál egy kicsit szerencsétlenkedtem, de semmi baj, mert senki sem látja, ahogy rajtam van. Utólag aztán megnéztem, hogy ez két részből áll. Egy homlok/szem és egy alsó áll területre való zselés állagú gumiszerű maszkból. Tehát mintha egy vízszintes vonallal el lenne vágva az arc – kettő részt kell feltenni.
Nagyon csúszik, nagyon zselés. 
Az fix, hogy tele van hyaluronnal és algával.
Jó érzés a bőrömnek, bár inkább fekszem és éppen angolozom, mert nem akarom, hogy szépségkencikém fogja magát lófrálás közben és letaccsanjon rólam.
Na….persze….nagyobbik lányom, mint edzett sasfióka villantott egyet szemével, vérszemet kapva ráreppent, de kezére csapva mondtam neki, hogy ”Hess! Enyém! Különben is szemtelenül fiatal vagy!” 
Nagyon kis helyre fekete csipkemintás szépike ez rajtam – állandóan Velence jut eszembe amikor a karneválon hasonló maszkot viseltünk csak valamivel vastagabb anyagút. De nem lettünk fiatalabbak utána! ?
Most hogy már jó negyedórája rajtam van hűsít. Megsasolom és kifényképezem hogy mik vannak benne!
Rengeteg víz, vízmegkötő, zselésítő anyag, növényi sűrítő, tengeri hínár, allantoin többek között. (Sajnos, nem vagyok vegyész – bár mióta blogolok hajt a kíváncsiságom, hogy részekre szedve is legyen fogalmam róla hogy mit és miért tesznek bele egy termékbe) Alga és élesztő, cukrok és némi tartósító is szerepel bennük. 
Szerves és szervetlen anyagok hozzáadásával sikerült egy olyan hidratáló, fiatalító zselés arcmaszkot összehozni, amely eredménye nem csak egy órán keresztül látszik a bőrön.
(Azért csak zárójelben teszem oda, hogy amikor egy hialuronos készítményt teszünk fel, akkor növeljük meg a folyadékbevitelt, lehetőleg ásványvíz formájában!)
Másnap is szép a bőröm (ezt a cikket tegnap este kezdtem írni.)
Amikor leszedtem magamról bemasszíroztam egy részét, aztán eluntam és hagytam megszáradni. Nem volt jó ötlet! Nagyon pöndörödött egy idő után és letörölgettem a felesleget. 
A feszesítő gélt megyek és újraveszem, nagyon megéri!
Most nézem, milyen jó kis szavija van!
………………………………..
Balea Straffende Hydrogel Augen Maske
Forgalmazó: DM
Gyártási hely: Kína
Milyen bőrtípusra ajánlott? Bármelyikre, de idősödő bőrön a leglátványosabb.
Ára: 599 Ft.
A viszonylag nagy csomagban 1 pár ultragondosan bebiztosított szemmaszk van elhelyezve. A külső borítást a jelölés mentén letépem és kiszedem a stabil műanyag tokot. Ez olyan, mint egy telefontartó (nagyságra legalábbis ?)
Ezt szét lehet nyitni és kibontva fekete és színtelen műanyag filmrétegek közé van elbújtatva vágyunk tárgya. Fekete csipkemintás hűsítő hyaluronbomba koffeinnel.
Akár a tegnapi arcmaszk érzem, hogy jól hidratál. Hozzávetőlegesen húsz percig hagyom hatni.
Miután levettem közel sem marad annyi gél a szemem körül, mint tegnap az arcomon. Összetétele hasonló az arcmaszkhoz, azzal a különbséggel hogy alga helyett koffein került bele.
Kisimult a szem környéki bőr, kellemes hidratált lett tőle. Utána még egy kis szérumot feltettem – ha már lúd, legyen kövér alapon – ugyanis amikor a bőr ennyi nedvességet kap sokkal jobban felszívódnak a krémek is.
Illata harmatgyenge de fincsi, szavija 2021 – ig van.
…………………………………
Balea Pflegende Hydrogel Lippen Maske
Forgalmazó: DM
Gyártási hely: Kína
Milyen bőrtípusra ajánlott? Mindegyikre
Ára: 599 Ft.
(Elfogult vagyok ezzel az ajakmaszkkal szemben ?)
Amúgy is szeretem a szájmaszkokat – bár addig csöndbe kell maradni, míg fent vannak.
Ez a kozmetikum is szép, tetszetős csomagolásban kerül forgalomba és ugyanúgy csipkemintás, mint a többi.
A hyaluronsav mellett rózsa kivonatot tartalmaz. Illata nagyon finom.
Kibontása most már egyszerű (naná ?)
Zacsit feltép, ”telefontokot” kinyit, filmrétegek közül zselémaszkot kivesz. 
Valamivel vastagabb, mint a már említett kettő másik.
Amíg kapok hármat – négyet vásárolok belőle, mert tényleg jó. Egy kicsit duzzasztja az ajkakat, és hidratál is, de a legfőbb erénye, hogy visszadja, sőt felerősíti a színét. Egy kicsit olyan, mintha két árnyalattal élénkebb színű lenne a szám.
Már ezért megéri megvásárolni!
Szintén hasonló összetételben készül mint a sorozat másik két tagja csak rózsakivonatot raktak bele.
Húsz percet hagytam hatni az ajkaimon.
Ez megfelelt egy teljes éjszakán át tartó mézes ajakápolásnak.
Holnap beszaladok a DM – be. Szétnézek, hogy milyen újdonságok vannak kihelyezve a polcokra. Speizolok ezekből a termékekből és megnézem ennek a sorozatnak a világosabb csomagolású verzióját is. 
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Szépike

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!