bouquet

Jean Paul Gaultier: Classique Summer 2011

Sharing is caring!

Mottó: Balatoni éjszakák

Megjelenés: 2011
Milyen: Női
Kategória: Mainstream
Karakter: Orientális – virágos
Illatjegyek: Fej: Rózsa, afrikai narancsvirág
Szív: Ylang – ylang, sambac jázmin
Alap: Vanília, pézsma
Méltatlanul van háttérbe szorítva szerintem….egész jó kis nyári flanker ez! ? Alig találtam róla valamit….! (Oké, akkor majd én írok)
Így október utolsó harmadába fordulva azért már nem olyan az időjárás, mint nyáron – bár én a hűvöset jobban szeretem – persze a nyár is befutó!
A maori motívumokkal díszített női üveg gyönyörű! Kék és piros tetoválások ékítik az üveg nőalakját. Egyszerre vad és szexi! 
Az illata nagyon hasonlít az egykori alap kiadáshoz. Az tömörebb, nehezebb – ez a nyári változat pedig kifejezetten szellős, ő egy ”Könnyített Classique” 
Nagyon szexi, nagyon erotomán, amolyan – hmmm, hogy is mondjam – ágyba csalogató.
Mi az ami rögtön megfog benne?
A bujaság! 
A lazulós balatoni nyáresti éjszakák. A víz, szél, és a nem túl messzi Bakony fuvallata a langyos melegben. Az éjszakai vitorlázás….uuuu….most így belegondolva, mekkora élmény egy hajóról látni a parti fényeket, közben hideg frissítőt kortyolgatni….hallgatni a hullámokat és a partról foszlányokban átszűrődő zenét….! Imádom nézni a Balcsi víztükrén a Hold táncát….!
Emlékszem egészen barnára sültem azon a nyáron! A fürdőruhám fölé csak PG fehér ingét kaptam magamra. Jó volt így elnyújtózni a fedélzeten és élvezni az adott pillanatot. Láttam a tihanyi félsziget sziluettjét, és látni véltem imádott hegyeimet….
”Az illatod éppolyan bódító, mint amilyen  te vagy! – jegyezte meg édespárom nagyon halkan, szinte mormolva.” Ujjaival a hajamat simogatta a tarkómnál, s már bele is csókolt a nyakamba….
Megannyi együtt eltöltött év után is beleborzongtam és felkorbácsolt az érintése. Csak az ujjbegyeivel cirógatta a vállaimról lefelé az ingét de én inkább letettem mindent ami a kezem ügyében volt, mert biztosan elejtettem volna őket. 
PG maga volt a megtestesült spontán erotika – én viszont az ő fantáziavilágának a mozgatórugója voltam, aki képes volt őt megtartani és megérteni, énjéből a legelképesztőbb ötleteket is elővarázsolni. Tökéletesen összeillettünk. 
Nem is hajóztunk vissza azon az éjjel a partra, inkább szerelmeskedtünk.
Ez a parfüm vaníliás jázmin és ylang – ylang illat. Nagyon rafináltan púderes. Régesrégen volt Classique testkrémem és arra nagyon hasonlít….Bár írják hogy tartalmaz rózsát – rajtam egyáltalán nem érezni, a narancsvirág pedig csak leszáradásig vehető ki. Annak ellenére, hogy viszonylag kevés alkotóelemből rakták össze, kellemesre sikerült. Persze inkább zárójelbe tenném a kevés szót (nem biztos, hogy be akarja vallani a Gaultier cég a teljes tartalomjegyzékét az illatnak), mert vannak napok, amikor sósabb a parfüm rajtam és vannak amikor szinte egészen száraz az aroma. 
Milyen korosztályra adnám? Bármelyikre!
Nem korfüggő! Csábítani ugyanúgy szeret egy csitri és egy mama. Nőként kódolva lettek belénk születésünkkor a szexepil, tetszeni vágyás jegyei – szóval hölgyek, bátran viseljétek! ?
Hatóideje: öt – hat óra.
Szilázsa valahol a közepes és erős között van.
Vonzásfaktora viszont a csúcskategóriában mozog. (Ez az az illat egyébként, amit nem csak a férfiak szoktak elismerően nyugtázni, hanem a nők is).

Egy emléket írtam le….és ahogy pörgettem gondolataimban az eseményeket, halványan derengett fel bennem…. hogy akkor éppen egy Gaultier illatot viseltem….
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Jean Paul Gaultier illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!