bouquet

Háromperces smink

Sharing is caring!

Félreértés ne essék – meg sem próbálok a profi sminkesek nyomdokaiba lépni!

Az ő területük művészet, akárhogyan is nézzük. Képesek arra hogy kaméleonként bánjanak az emberi arccal és testtel –  szóval én maradok a hobbikencikézésnél, ami nem azt jelenti, hogy a bemutatókon ne leskelődjek árgus szemekkel.
Amikor ezt a kikészítést feltettem, hétfő kora reggel volt. Még álmoskásan de már késésben – így egy csomó alapdolgot elfelejtettem.
Ezeket használtam:
Hidratálásnak mi mást mint a Balzsam Labor Jó Reggelt szérumát. Nem részletezem, itt megtalálod:
Szerintem sokunknál, de ötvenen felül kötelező a korrektor. Ezt a könnyű világos rózsaszínű árnyalatot vittem fel, melyről már szintén írtam a Parfümbűbájon. 
Alverde: Duo Concelaer
Bővebben itt:
Elég világos és elég rózsás árnyalatú a bőröm (persze, meg rosaceara hajlamos) Az Yves Rocher – nek van egy alapozója, amely felhordva szinte egy az egyben a bőröm színe. 
Yves Rocher: Zéró Défaut Rose 050
Tessék – lássék módjára tettem fel, nem kell annak vakolatnak lenni. Szinte csak oda ahol egyenetlen a bőrszín. Miután ecsettel elsimítottam az ujjam hegyével könnyedén belepaskoltam az arcomba. Ettől nem is látszott hogy alapozót használtam.
Amivel főleg dolgoztam – micsoda túlzás…. 3perc alatt – az Essence: Born Awesome smink paletta volt. Meleg színei tökéletesek a hidegben. Ebben a kis készletben megvan nagyjából minden ami kell egy nappali sminkhez. Matt és csillámos szemfestékek, arcpirosító – amit én itt a szemhéjamra is felvittem, highlighter és bronzosító.
Pár trükk: Van ebben a kis dobozban egy majdnem fehér szemfesték? púder?….minek nevezzem ? Az ecsetet belemártottam és a korrektoromat ezzel fixáltam. Festettem belőle egy gondolatnyit a belső szemzugba, hogy derítse a tekintetem, főleg hajnalban. Az arcpíromnak csodás színe volt a szemhéjamon. Pofira alig raktam belőle. Ez a narancsos árnyalat a kék szemszínt jól kiemeli. A highlighterből ami egy bézsszerű mesés tónus a pofacsontokra húztam vízszintes csíkot, így a reggeli táskák eltüntetésével egészen elégedett lettem. 
A tus Physicians Formula 2x megerősítve. Nem részletezem, írtam már róla. Imádom! 
Spirálom a Douglas Volume Obsession Black terméke. Hosszú pillákat csinál és lerobbanthatatlan. 
Púdert, rúzst, szemöldökceruzát teljesen elfelejtettem használni. 
A számra csak Labello ajakápoló került.
Talán a pontos címnek kómás háromperces sminknek kellene lennie? ?
Nincsenek benne luxitermékek, teljesen megfizethető, és remekül kihasználható az összes kencike. Természetesen ez a minimál kikészítés mindegyik korosztály részére előnyös. 
(Parfümbűbáj) 
Tagged with:
Posted in Kencike

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!