bouquet

Armaf NICHE: Pink Coral EDP

Sharing is caring!

Mottó: Flörtölgetünk, flörtölgetünk….? 

Megjelenés: 2010 március

Orr: Armaf Haute Couture csapat Egyesült Arab Emirátusok

Milyen: Női

Kategória: Niche 

Karakter: Virágos – chipre

Illatjegyek: Fej: Bergamott, narancs.

Szív: Jázmin, rózsa.

Alap: Vanília, vetiver, pacsuli, pézsma.


Inkább tartom egy szuper populáris illatnak, mint niche kategóriának. Tartóssága hosszú, szilázsa pont jó. Egy bibi van mindössze, sehol sem kapható már. Sem külföldön, sem nálunk. 

A Fragin olvastam hogy Armaf 2015 – től dobja piacra a termékeit. Ez korrekcióra szorul. A Niche vonalukat már 2010 – ben megalkották. Szinte kivétel nélkül minden korosztály feltehetné, ha beszerezhető lenne…. És még egy komoly érv mellette hölgyeim: az erősebbik nem szereti. Nagyon, nagyon, nagyon szereti!


Az első intuícióm róla az volt hogy született egy újabb Coco Mademoiselle koppintás. Prüszköltem is emiatt! Micsoda dolog úgy élre törni, hogy másnak a hátán kapaszkodunk fel? 
Később rájöttem, hogy ez csak egy enyhe hasonlóság amely a kifújáskor jelentkezik. A későbbiekben a kezdeti rokonság megszűnik és elkezd élni ez a kedvesen évődő pajkos kis illat. 
Meggyőződésem hogy direkt módon nincs feltüntetve a receptúra. Hiszen hol van az leírva hogy a homok és gyökérszag is fellelhető benne? Talán a vetiver ad némi fanyar lökést neki, de most hagyjunk mindent őrá? Az alapjegyek egyébként is zseniálisak. Ebben a parfümben fantasztikusan érződik ki a vanília. Végig…. egészen végig édesen, balzsamosan fonja át illatos karjával az összetevő aromák teljes arzenálját. Időnként megkondul a titokzatos pacsuli kissé fémes tónusa. A pézsma kellemesen, csábítóan simul a vaníliához de még inkább a jázminhoz, mert szeret vele lenni. Kiemeli jázmin királylány törékeny szexepiljét. A világ virágesszenciáinak legklasszikusabb párosítása a jázmin – rózsa kompozíció. A Pink Coral ezeket az elemeket hordozza. Telitalálat. Igazából ezekkel a hangzatokkal nem is nagyon lehet mellélőni.


Első randira nem, de másodikra, harmadikra nyugodtan viselném. Azután is. Tudod a férfi puszit ad neked, de az orrába sejlik a hajtövedből feláramló kedvesen vonzó illat. Ő akkor már a nyakadba, vállgödrödbe szeretne puszilni….! Oki, tudom, hogy a fő csábító pontosan Te vagy, de hidd el játszani fog a parfüm is benne. 

?

Jó dolog aromákkal kísérletezni! Armafék e kompozíciója nem a „rosszlány” kategóriába tartozik, hanem az eggyel szendébbe. Többen is szeretik mint mondjuk a Mad Madame – ot. 
Szeretném megemlíteni a csomagolást. Kap még egy csillagot ezért. A szép fekete – arany papírdoboz egy fekete bársony hengert rejt magában, amelyen bőr rátétes felirat van. Ez a tok rejti magában a henger alakú parfümöt csodás vésett arany kupakkal díszítve. 
Az ára anno nagyon barátságos volt. Természetesen mint minden megszüntetett illatnak, a Pink Coralnak is folyamatosan emelkedik az ára. Ennek ellenére azt gondolom, hogy érdemes ismerkedni vele, ha van rá lehetőség.

(Parfümbűbáj)

Tagged with:
Posted in Armaf Armaf iollatok Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!