bouquet

DuoLife Klorofill ital

Sharing is caring!

Valóban ez a zöld vér? De miért nevezik így?

A klorofill a zöld színű növényekben található festékanyag. Ha összepréseled például a petrezselymet, láthatod hogy mennyi zöld lé nyerhető belőle ki. Képes a napsugárzás energiáját magába szívni, eljuttatni a növényi sejtekhez és azt fotoszintetizálni.
A molekula szerkezete majdnem ugyanaz mint az emberi hemoglobinnak. Míg a hemoglobin központi magját a vas képezi, addig a klorofillét a magnézium.
Ha klorofillt veszünk magunkhoz akkor a vér hemoglobin tartalmát növeljük. 
Ez pedig jelentősen javítja az egészségi állapotunkat.
Először is szemmel lehet majd látni! Megváltozik a bőr színe, elhagyjuk a sápadt, vagy szürkés tónusú bőrszínt, még a fekete karikák is halványodnak a szem körül. Csökkennek a gyulladásos folyamatok, kevesebb lesz a pattanás, könnyebben gyógyulnak a sebek és megnő a vérünk oxigénszintje. 
Hogy ez mit hoz magával? Kevesebb a fizikai fájdalom például, hiszen az oxigén fájdalmat csillapít. Növeli a sejtlégzést ezáltal fiatalít! Frissebbnek, kipihentebbnek, szebbnek érezzük magunkat. Fokozza az anyagcserét. Hozzájárul egy egészséges sav – bázis egyensúlyhoz. 
Lúgosít, megköti és kiválasztja a méreganyagokat. Ha viszont méregtelenít akkor jótékony hatással kell lennie a májra és a vesékre is. Karban tartja a bélműködést, segíti az emésztést és a vitaminok, tápanyagok felszívódását. Ha megfelelő az emésztés és nincs túlzott savasodás, akkor jelentősen csökken a halitosis (szájszag) mértéke. Tuti, hogy jó hatással van a refluxra! 
Energetizál! Hiszen ha jól működünk mitől lennénk lepunnyadva? 
Rengeteg emberrel foglalkozom. Ez a tavasz a pocsék és megterhelő időjárásról szólt ezidáig kőkemény frontokkal. Alig érzek ezekből a brutál időjárás változásokból valamit is meg. Ebben jócskán „ludas” az hogy klorofillt iszom. 
Nézzük meg milyen alkotóegységek találhatók a folyadékban. 
Árpa: Erős antioxidáns és rostforrás. Ca, K, Fe, Mg, Zn, Mn, P, Se, Cu, B1, B2, B3, B6, B9 (szelén tartalma kimagasló) Hozzájárul a szervezet sav – bázis egyensúlyához. 
Klorofillin: Erős lúgosító hatása van, így segít kipucolni a szervezetből a méreg és rákkeltő anyagokat. Ez egyébként nem tiszta növényi anyag. A klorofillin előállításához tiszta klorofill + Na és Cu szükséges. Szagtalanít, gyógyászatban rendszeresen használják. 
Vízoldékony. Míg a klorofill molekulája közepén Mg található, addig a klorofillin közepén rézatom van. Ez nagyon jól felszívódik. Végigsöpör az egész szervezeten, és takarít egy nagyot. Ráadásul a réz ugyanolyan jó oxigén szállító, mint a vas! 
Lucerna: Alap élelmiszernek kellene lennie, csak ne lenne olyan furi szaga…. (De ne félj…. amiről most írok kifejezetten finom – nemsokára azt is megtudom, hogy miért) 
A lucerna fehérjeforrás. Felgyorsítja a szervezet regenerációját s a már említett klorofillint főleg a lucerna klorofilljéből állítják elő. 
Méregtelenít. 
Tisztítja a beleket. A vastagbélben csapódnak le a nyirok által szállított méreganyagok, bacik, vírusok, nyákok, szövettörmelékek. A vastagbélnek az a szerepe – többek között – hogy ezt a rengeteg koszt kiürítse. Ha ez akadályoztatva van akkor lassul a nyirokkeringés is, a méreganyagok nem tudnak kiürülni és ezeknek fizikai tünetei lesznek. Fáradtság, levertség, gyengeség izomfeszülés, láz, betegség. 
Ha a vastagbél túlterhelt és nem tud dolgozni, akkor besegít a máj. Epe formájában ürít, ám ha itt is túlterheltség van az epefolyás visszaáramlik a gyomorba, amit kivétel nélkül mindenki megérez hányinger, hányás, savasodás, rosszullét következtében. 
Ezért kell tisztítani és méregteleníteni! Mert ha nem tesszük meg, mi mérgezzük magunkat. 
Borsmentaolaj: Az egyik legjobb antiszeptikus gyógynövény, amely ráadásul finom! Ettől lesz a DuoLife Klorofill ital annyira fincsi, hogy szívem szerint mindig odasurrannék a hűtőhöz és csennék belőle. Ehelyett be kell érnem a 2×10 milis ajánlott mennyiséggel. Nem léptem túl, mert tömény cuccról van szó. 
Az olajunk tehát tisztítja, fertőtleníti a testünket és hozzájárul a sav – bázis egyensúly megteremtéséhez. 
Plusz adalékként szeretnék elmondani egy nagyon fontos dolgot. A borsmentaolaj lazítja a simaizomzatot! Akinek erős menstruációs görcsei vannak, könnyebben fogja elviselni a menzesz fájdalmait. Én sokszor moccanni nem tudok…. e legutolsó ciklusom könnyebb volt. 
Chlorella alga: Ez a leggazdagabb klorofill forrás. Besorolták a szuper élelmiszerek kategóriájába. 
Ez a méregtelenítés karmestere. Kimagaslóan magas aminosav, ásványi anyag és vitamin tartalma van. 
Megköti a nehézfémeket. A tisztító hatása érezhető a vérben, nyirokszövetben és zsírszövetben is. Immunerősítő, segíti a sebgyógyulást. Támogatja a máj és vese kiválasztási folyamatait. Lassítja a rákos sejtek fejlődését. Ugyanakkor segíti a szervezetet segítő okos baktériumok szaporodását. Bélbetegségeknél kiegészítő terápiaként rendszeresen és kiemelten ajánlják, még IBS és fekélyek előfordulása esetén is. 
750 milis gyógyszerészeti üvegben szállítják. Terheseknek és szoptatás ideje alatt nem ajánlott. Illetve ha allergiás valamelyik összetevőre valaki. Növényi glicerin is van benne, mint természetes stabilizálószer. 
A DuoLife termékeket lengyel gyógyszerészek és orvosok fejlesztik mind a mai napig. Meggyőződésem hogy az emberi élet működését holisztikusan szemlélik. Ezek a készítmények bár specifikusak mégsem szabdalják szét az emberi testet hanem egészében javítják állapotát. 
Nem gyógyszerek! 
Ha valaki beteg forduljon orvoshoz! Fogadja meg a tanácsát és a DuoLife termékeket kiegészítő alternatívaként használja gyógyítójával konzultálva. A későbbiekben, amikor már elhagyhatja a gyógyszereket preventív módon alkalmazza a készítményeket. 
(Parfümbűbáj) 
Tagged with:
Posted in DuoLife

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!