bouquet

Helia – D Age Control

Sharing is caring!

Szemránc krémeket nézegetve kóvályogtam pár hete a csepeli dm egyik üzletében. Tanácstalan voltam…. Valami olyasmit kerestem, amit még nem ismerek.

Azért döntöttem úgy, hogy Helia – D krémeket veszek, mert a kozmetikusom több ízben is használta már a Professional termékcsaládot rajtam és mindketten elégedettek voltunk az eredménnyel.
Ötvenen túl az az egyik legnagyobb probléma a szemek környékén, hogy a bőr nagyon elvékonyodik. Rugalmatlan lesz és gyűrődős. Lefittyed, táskássá válik, karikás, oedemás….soroljam? 
Ezek a dolgok sajnos száraz tények, amelyeket orvosolni kell és nem pedig elkenődni ha a tükörben alaposabban szemügyre vesszük a ráncainkat. 
Igaz, hogy csak egyszer járok kozmetikushoz egy hónapban, de ezenkívül minden héten van egy nap, amikor sokkal több időt fordítok a bőröm ápolására. Igényem van rá és jól érzem magam tőle.
A választásom egyből két termékre esett, így most leírom a tapasztalataimat. 
Helia – D Hyaluron Lifting – Golyós ránctalanító szérum
Ez a készítmény vetekszik a legjobb szemkörnyékápolókkal. Sok bereklámozott neves kozmetikai márkát maga mögé utasít. Annyira szeretem hogy már megrendeltem az újat, ráadásul Joy napok keretében 50 százalékos kedvezménnyel a márka webáruházában. 
A 15 milis kiszerelésű szérum szépen ránctalanít. A nevetőráncokra és a szem környékére görgetem fel, beleértve a glabellákat is. Ezt egy este folyamán pár perces szünetekkel akár háromszor – négyszer is megteszem például tévénézés vagy olvasás alatt. Teljesen beszívódik. A görgő hűt is masszíroz is. A szérum feltölti a megereszkedett bőrt. Sajnos, vagy nem – folyamatos használatot kíván, főleg az első hetekben, mert ha kihagyok pár napot ugyanolyan papírvékony, gyűrődött külleme lesz pofimnak, mint azelőtt hogy elkezdtem használni. 
A készítmény három különböző molekula súlyú hyaluron savat tartalmaz melyek egymás hatását felerősítik. Ez valódi táplálék a száraz, fakó, rugalmatlan bőrnek, hiszen jelentős vízmegkötő szerepe is van. A kis molekulasúlyú hyaluron gömbök a bőrfelszín mélyén míg a nagyobbak a bőrfelszín közelében fejtik ki a hatásukat. Érdemes sok folyadékot inni és jó ötlet vizes kézzel bemasszírozni a krémünket. Kicsit tovább tart ugyan, de megéri. 
A szemünknél sokkal kevesebb a faggyúmirigy. Eleve itt a legszárazabb ráadásul a sminkek is szárítanak. 
Amikor korrektort teszek fel, akkor alaposan bekrémezem még a smink előtt. 
Tehát a hyaluronsav hidratál, emel, ránctalanít, de a nedvességpótló szerepe a legjelentősebb. 
Amikor feltöltődött a bőröm akkor teszem rá a következő terméket. 
Helia – D Age Control – Bőrfiatalító szemránckrém
Ez a másik ápoló készítmény amit használok. Közvetlenül azután, miután párszor végiggörgettem a hyaluron savas folyadékkal a bőröm. Az előbbinek van egy azonnal feltöltő hatása, melynek következtében ez a második krém jobban felszívódik. 
Az állaga se nem sűrű, se nem folyós, a tubusból kinyomva leginkább egy nehezebb testápoló tej konzisztenciájára hasonlít. Ezzel már nem sokat vacakolok. Vagy óvatosan beütögetem a szem körüli bőrbe, vagy egyszerűen körbekenem, mert úgyis beivódik idővel. 
Szagtalan, fehér színű. 
Alkalmazását érett ráncosodó bőrre ajánlják, melyet megtámogattak külön erre a problémára alkalmas növényi hatóanyagokkal. Tartalmaz shea vajat, kukoricacsíra olajat, aloe vera kivonatot, szőlőmag olajat, panthenolt, E – vitamint, allentoint, napraforgómag olaj kivonatot, Q10 koenzimet és pona cocos gomba kivonatot. 
Ezek együttese javítja a bőr mikrocirkulációját. Kellemesen hidratál, ránctalanít.
Deríti a szem körüli karikákat, foltokat. A táskák kis mértékben csökkennek. Tapasztaltam egy enyhe lifting hatást is. 
Összességében szerintem a Helia – D krémek jók. Ár/érték arányuk tökéletes. A termékek betartják amit ígérnek, a bőrkép – történetesen itt a szem környéke – megfiatalodik. 
(Parfümbűbáj) 
Tagged with:
Posted in Magyar kozmetikumok Szépike

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!