bouquet

Yves Saint Laurent: Opium Vapeurs De Parfum

Sharing is caring!

Mottó: Shambala 

Megjelenés: 2012 április
Milyen: Női
Kategória: Mainstram
Karakter: Orientális
Illatjegyek: Fej: Mandarin, narancs, rózsabors. 
Szív: Narancsvirág, sambac jázmin, paprika.
Alap: Vanília, fás jegyzetek, tömjén, szerecsendió, borostyán, benzoin, pacsuli.
Jó dolog álmodozni! 
Az Opium Vapeurs ilyen. Álomba ringat. Kicsit misztikus, picit sejtelmes és spirituális. 
Odakinn kopognak az esőcseppek a párkányon. Az egyenletes halk szemerkélés elálmosít, csuklómon a parfümöm illata elandalít….
Lehunyom a szemem…. és látom magam előtt Shambalát!
Magasan Tibet hegyei között terül el a képzelet szülte város, melyről oly sok legenda szól. Talán létezett valamikor az Aranykorban? Génjeinkben kódolva lehet az emlékképe? Ott ahol a béke, nyugalom és halhatatlanság örök? Tudatlanságnak helye nincs?….
Ahol a hegyek párkányai között egy város terül el és magasba nyúló tornyok csókolóznak az ég kékjével. Avatatlan szemeknek láthatatlan, s mint az idő kapu, csak különleges alkalmakkor nyílik meg földi halandó előtt.
Ritkán amikor a ködpárát elfújja a szél…. a vándor beléphet a titkolt városba.
Átjáró ég és föld között. A bölcsek és a segítők lakóhelye.
Odabent minden nyugodt. A rododendronok lila színű sövényként szegélyezik az utcákat. Egy, vagy kétemeletes házakból vanília és szerecsendió illata árad ki keveredve a tereket ellepő narancsfák virágainak édes párájával. A hegyen gyönyörű palota áll. Az épület előtti ligetben jázminok sokasága ontja magából ki a mézédes harmatot. Távolabb egy eldugott pihenőben patak csörgedezik az évezredes kövek között. Ősrégi borostyánnal felfuttatott fák őrként magasodnak a csendben elmélkedő bölcsek felett. A levegő balzsamos, nem is oly messziről fenyőgyanta illata kúszik elő. Csend honol és beszél a mindenség.
Üdvözölnek a fenyőfák. 
Éhedet csillapítja a narancs és mandarin. 
Fölötted sólymok röppennek el a szabad akaratot hirdetve mindenhol.
A palota tornyából a tömjén füstje szólít meditációra.
Belépve az épületbe tudod hogy olyan helyen jársz amelyet angyalok őriznek. Vállaid megkönnyebbülnek. Terheidet leteheted. Körbenézve a teremben a tisztaság jóleső érzése önt el. Az ajkaidon az őszinte öröm mosolya látszódik. 
Hát megérte ezt a nagy utat megtenni! Milyen hosszú és nehéz volt, de most itt vagy! 
Búcsúzóul jázmin és narancsvirág csokrot kapsz borostyán és pacsuli levelek közé rendezve, mely szimbóluma a szeretetnek, szerelemnek, hitnek és derűnek. 
…………………………… 
Szerintem ez a flanker legalább olyan jó, mint a hajdani anyaillat – az Opium. Modernizálva van, könnyebb kivitelű, de akkor is szuper. 
Érezhetően testet ölt benne a sambac jázmin és narancsvirág, milliónyi fás alappal megtámasztva. 
Engem valóban el tud lazítani. Egyszerre nyugtat de ugyanakkor csábít is. Ha egy nő ezt viseli, akkor a férfiak kissé kibillennek az egyensúlyukból. Nagyon szeretik érezni, fölöttébb finomnak és vonzónak tartják de egy picit megtorpannak. A nő aki ezt hordani tudja erős egyéniség és tisztában van az értékeivel. Ezt pedig megérzik a párjaink! 
Miket is beszélek….! Az a férfi, akinek társa Opium Vapeurs kreációt visel egészen biztosan sármos, intelligens, megbízható és szexi! Méltó szíve hölgyéhez! 
Van szilázsa. Elég erős, és nagyon finom….! Picit fás, vaníliás illatot húzunk magunk után. Nem erőszakosan az intim szférába törve, de azért jól érezhetően. A tartóssága is jó – minimum hét vagy nyolc óra. Tökéletesen csábító, tehát a vonzásfaktora is öt csillagos. 
Én bármikor merem hordani. Már hiánycikk sajnos.
A festmények Nicholas Roerich munkái.
(Parfümbűbáj) 
Tagged with:
Posted in Yves Saint Laurent illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!