bouquet

DuoLife: ProStick kapszula

Sharing is caring!

Az úgy volt, hogy édesanyám, aki egy született kis renitens, és senki kedvéért nem hajlandó beszedni sem gyógyszert, sem gyógynövényt, sem semmit valamilyen isteni csoda folytán beadta a derekát!

Ő azt a nézetet vallja, hogy a szervezet képes saját magát meggyógyítani.
Ráadásul anya válogatós is. Az aggályom pedig csak annyi ezzel a szemlélettel kapcsolatban, hogy az évek nála is előrefelé mennek s nem visszafelé. Pedig mi kitartóan próbáljuk védeni az egészségét! Sok mindent vettünk már neki, amit ő egy – két napig evett, azután beközölte hogy állapota rosszabb, mint a katyvasz szedése előtt.
Így lassacskán felhagytunk azzal hogy orvososdit játszunk vele.
Időközben átváltottunk – amelynek tanulása zajlik mind a mai napig – az egészségesebb táplálkozásra. A húst már majdnem teljesen elhagytuk, javarészt növényi „tejtermékeket” használunk tehéntej és kecsketej helyett. Kísérletezünk folyamatosan, mert enni viszont nagyon szeretünk és nagy gourmandok vagyunk. 
Édesanyám kora miatt akadnak egészségügyi problémái. Tudja hogy lelkes DuoLife táplálék fogyasztó vagyok, ő azonban nem tart ott, hogy ezeket a teljesen természetes étkeket megegye jóízűen.
Így kapszulát ajánlottam neki…. És nem tiltakozott!!
Az eredmény pedig várakozáson felüli: a 77 esztendős anyuka panaszmentes.
A DuoLife ProStick kapszulában csak természetes összetevőket találunk.
Többek között:
– Inulint – melyet mezei katángból vonnak ki.
– Kollagént tengeri halbőrből, mely segíti a csont, porcszövetek, ízületek és inak optimális állapot fenntartását.
– Garcinia cambodiaból származó kivonatot, mely szabadalom védett – ez a ProStick. Segíti az ízületi porcok, inak, szalagok normális szerkezetének megtartását.
– Shilajitot, mely védi a csontrendszert (a fogakat is beleértve). Sejtregeneráló, hozzájárul a teljes csontrendszer ásványi anyag ellátásához.
– Fűzfakéreg kivonatot, mely stimuláló szerepet tölt be.
– Ördögkarom – gyökér kivonat, mely szintén immunrendszer erősítő és segíti az ízületek mobilitását. Enyhe gyulladáscsökkentő.
– Ázsiai gázló kivonatot, mely stimulálja a kollagén termelést segíti az ízületek és izmok működését, emellett érvédő hatása is van.
– Kerti angyalgyökér kivonatot, mely méregtelenít.
A ProStick gyorsan felszívódó mozgásszervi panaszokat enyhítő természetes készítmény. Biztosítja az izmok és ízületek megfelelő tápanyag ellátását. Kifejezetten ajánlott sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, menopauza ideje alatt, de túlsúly esetén is. Többször számoltak be arról páciensek, hogy a táplálék kiegészítő szedése alatt és után jelentősen enyhültek az ízületi fájdalmak. Könnyebb lett a mozgásuk is és a helyzetváltoztatásuk is Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy no most kellene ezeket a javuló eredményeket még egy kis testmozgással is megtámogatni, persze csak óvatosan és módjával!!
Anyuka egyetlen egyszer sem nyafogott, hogy itt fáj, ott fáj. A járása szemmel láthatóan ruganyosabb, a gerinc tartása sokkal egyenesebb lett. Nem panaszkodik a kínzó térdfájásra – hiszen az egymással szemben álló porcokat befedi a kollagénréteg s ezáltal tompítja a súrlódás okozta fájdalmakat. Hajol, guggol és elég sokat mászkál – ő sétával helyettesíti a gyógytornát. Saját maga jelezte, hogy ha jelentkeznek nála mozgásszervi fájdalmak ismét igényt tart erre a kapszulára.
A doboz 60 darab kapszulát tartalmaz, ami egy hónapra elegendő. Érdemes mindenképpen kipróbálni.
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in DuoLife

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!