bouquet

Monotheme Fine Fragrances Venezia: Leather

Sharing is caring!

Mottó: Felfedezések

Megjelenés: 2013
Milyen: Unisex – bár inkább pasis
Kategória: Mainstream
Karakter: Bőrös
Illatjegyek: Fej: Gyümölcsös jegyzetek, aromás fűszerek
Szív: Virágok, cédrus
Alap: Bőr, vanília, fás jegyzetek, gyanta.
A Black Label sorozat talán legjobban sikerült tagja, mely nagyon jó értékelést kapott a Fragrantica oldalán.
Szexi kis parfüm ez a Leather! Szinte tapinthatóan érezhető benne egy tömör kakukkfű, jó sok velúr és még annál is erőteljesebb friss, nyers fa kombináció. Igaz, hogy szilázsa pici…. Ámbátor jó dolog ott a párod nyaka körül szimatolgatni, nem igaz? 
A tartóssága legalább 7 – 8 óra. 
Szinte adja magát, hogy spontán, laza, természetes emberek viseljék, akik szeretnek jönni – menni, és kellő határozottsággal rendelkeznek. Inkább sportos kategória, mint elegáns. 
Ezt az illatot hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánlják. Kipróbáltam. Tetszett, de vad volt rajtam. Természetesen a véleményem erősen szubjektív, mégis azt mondom, hogy mi hölgyek bízzuk a viseletét inkább a teremtés koronáira! 
Egy kirándulás alkalmával éreztem a kísérőmön. Az élmény pazar volt! A Balaton varázslatosan szép felvidéke melyet sűrű erdők, dombok és a lankák között megbúvó falvak tesznek felejthetetlenné összekapcsolódott a Leather illatával. Szőlő ültetvényekkel tarkított napsütötte domboldalakat láttam. A tanúhegyek fölött lomhán köröző sas repült szélesen kiterjesztett szárnyakkal! A vidéket vár – és templomromok tarkították elszabadítva a képzeletemet…. 
Hogy volt, mint volt kétszáz, ötszáz, ezer éve?…. És mit is mesél Haláp legendája?…. 
Szereted a Balaton illatát? Az egyik legfinomabb vízszag! A parton is finom, de ha behajózol pár száz métert ott az igazi! Kicsit édes, kicsit állott, és a szél más – más képzelet és illatfoszlányokat kever még hozzá. Órákon keresztül tudom élvezni. Beleolvadok a természetbe, hallgatom mit susognak el a hullámok, a sirályok és a környező dombok. 
Néha odafújja a Leather finom esszenciáját a szél. Erre az alkalomra jobbat nem tudok elképzelni. 
Ez az életérzés maga a parfüm. Talán a leírtak fejezik ki leginkább a mondanivalóját. 
Közvetlen, természetes, spontán, vonzó! Kortalan! 
Folyamatosan keveredő gyógynövény, nyersbőr és frissen hasogatott még nedves fa impulzusok, melyekben árnyaltan mohák között rejtőzködő apró virágok is megmutatják magukat. 
A nyitány becsapó! Azt hiszed hogy gyümölcsös – boros parfümöt permetezel fel. Á ez nem így lesz😀 Pár perc múlva a könnyed Sangria illatot már csak az emlékezetedben tudod felidézni. 
Megjelenik a fentebb említett maszkulin, szexi, magabiztos kompozíció, melyet annyira szeretek. 
Hasonlítják a Tuscan Leather – hez is. Az jó drága. Ez olcsóbb (lenne, ha beszerezhető lenne csakhogy nem láttam évek óta.)
Harminctól felfelé bárkin elképzelhetőnek tartom. Vonzásfaktora csábító és izgató. 
(Parfümbűbáj) 
Tagged with:
Posted in Monotheme Illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

Archívum
error: A tartalom védett!