bouquet

Chloé: Love Story

Sharing is caring!

Mottó: Törékenyen

Megjelenés: 2014
Orr: Anne Flipo
Milyen: Női
Kategória: Mainstream
Karakter: Virágos – friss
Illatjegyek: Fej: Körte, citrom, grapefruit, neroli, bergamott.
Szív: Őszibarack, fekete ribizli, rózsa, narancsvirág, fehér jázmin
Alap: Pacsuli, pézsma, kasmírfa, cédrus.
Kezdetekkor a citrusok és a körte, később a harmatos gyenge rózsa és a kasmír érvényesül. 
Ez így elmondva olyan snassz! De nem az! 
A Chloé méltán népszerű, világszerte ismert divatmárka – csodálatos illatokat készít. A termékeikre jellemző, hogy nem cukrosak és fejfádítóak hanem könnyedek, szellősek, játékosak. 
A Love Storyt elég sűrűn felteszem magamra. Bár nem tartom évszak függőnek, én tavasszal és nyáron permetezem a leginkább. 
Mindig elvarázsol a könnyed, naív bája, mely törékeny és időtlenül szép. 
Jó érzés viselni! Szeretem ahogy rásimul a bőrömre, körbelengi az aurám és megfrissíti a ruhám. 
Odatapad a nyakam közelébe. Nem húzok magam után kondenzcsíkot, inkább csak sejtetem hogy egy végtelenül szenzitív parfümfátyol van rajtam…. 
Miért lett elnevezve szerelmi történetnek ez a kompozíció? Nem tudom…. Hacsak nem azért mert az első randevúra ennél találóbbat nehezen tudok elképzelni. De egy kibontakozott égő, lüktető, odaadó, egymásért vágyódó szerelmespárhoz már valószínűtlennek tartom. 
Ez a parfüm egy lehelet finom pasztell rózsaszín fátyolfelhő!
Megbabonáz és megigéz az első találkozáskor. Porcelán finomságú áttetsző fehér színeket látok még a képzeletemben a rózsaszín mellett. 
Talán a kreatív vezető az első szerelemre gondolhatott amikor nevet adott neki? 
Egy ártatlan fiatal Lolita szépségű lány fellobbanó szerelmére, melyen átpezseg a tisztaság, ártatlanság és érzékiség egyszerre?…. 
Vagy a klasszikus filmóriásra? Minden idők egyik legszebb szerelmi történetére?…. 
Az én verzióm viszont a következő:
Pasztellekbe burkolva hasalok az ágyamon egy pihenős délután. A könyvet, melyet olvasok már órák óta képtelen vagyok letenni! Romantikus írás, néhol nevető, néhol könnyfakasztó. Mellettem van pár bonbon. Rajtam a Love Story illata szikrázik fel! Hogy imádom ezt az alig rózsás, poros megfakult illatot! Olyan mintha a múlt századból lépne be az életembe, de vintage jellegének nyoma sincs! Törékeny jázminok csillognak benne. Kedveskedő citrusok. Kevés ribizli, kasmír és pézsma. Pár pillanatra abbahagyom az olvasást és elmerengek a könyv tartalmán és közben élvezem ahogy a nyakhajlatomból árad ki ez a szépséges illat. 
Az ára kedvező, ár/érték aránya pedig csillagos ötös! 
Húszon felül bárki viselheti szerintem. Legalább egy kis üveggel megéri annak megvásárolni aki kedveli a friss virágos jegyeket, illetve azt szereti ha egy illat nem feltűnő, hanem finoman lágyan körbeöleli a gazdáját. 
(Parfümbűbáj) 
Tagged with:
Posted in Chloé illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!