bouquet

MediNatural: Zöld kávé bőrápoló olaj

Sharing is caring!

Látatlanul nyúltam a MediNatural termékeibe. Helyesebben az internet elém passzintotta a céget és én felettébb kíváncsi hölgy révén úgy gondoltam kipróbálok egyet – kettőt.

Bölcsen tettem, pedig egy kicsit ódzkodtam az olaj konzisztencia miatt és a zöld kávét eddig csak kapszula formájában szedtem. 
Három hét használat után – gondolj bele mindössze 21 nap! – látványosan javult a bőrképem. 
Más készítményeiket is használom és egyenként fogok róluk írni.
Az olaj nem marad olajos a bőrön! Arcpermettel befújom magam és eloszlatok a tenyerembe 4 – 5 csepp olajat. Körkörös és felfelé kifelé irányuló simító mozdulatokkal felviszem az arcomra és nyakamra. Teljesen felszívódik! (Száraz a bőröm – olyan nincs hogy azt mondja elég, nem kérek több anyagot)
Tehát reggelente zöld kávé olajjal indítok, erre egy kis C vitamin kerül. Esténként sokkal több mindent teszek fel.
Mit tud ez a csodaszer? 
Kivilágosítja a szemkörnyékemet és lelohasztja a táskákat. Ezt már pár alkalom használat után észrevettem. Mára feszesebb lett a csúnya szem körüli és szemhéjon lévő bőr. A turgora jobb tapintású, hidratáltabb és amblokk fiatalosabb!
Igen, tudom hogy nagyon hiú vagyok. Nem volt még semmilyen szépészeti beavatkozásom – viszont mindent meg is teszek hogy ezeket a műtéteket késleltessem. Nem fogok és nem is akarok húsz évesnek látszani, mert ahhoz tetőtől talpig varratni kellene. Nincs annál kiábrándítóbb mint egy gyönyörűen felvarrt arc és egy vízszintesen redőzött nyak, a kézfejről nem is beszélve.
Hiszek az egészséges – döntően nyers étrenden alapuló táplálkozásban, a napi szintű mozgásban, bőséges folyadék bevitelben, a sok nevetésben és ezekben a szépikékben. Ha jógára is lesz időm az még évekkel fog fiatalítani. Szóval húzom a plasztikát!
De visszatérek a zöld kávé bőrápoló olajra. 
A húsz milis kiszerelés nincs 2500 forint. Még ha napi szinten is használom elegendő két hónapra szerintem. Az illata enyhén fanyar, kellemes. A felszívódása tökéletes. Húsztól százhúszig bárkinek ajánlom. Jó az érzékeny bőrre is.
Nemcsak a szem köré, hanem végig a teljes arc bőrére! Sőt! Nyugodt lelkiismerettel ajánlom az arc bemasszírozását is vele. A sápadt szín eltűnik és egészséges enyhén pirosas árnyalatú orcáink lesznek. 
Minden bőrtípusra jó. Pattanásostól kezdve az öregedő ráncosig. Azt olvastam hogy dekoltázsra és mellek ápolására is megfelelő – bizony ki is fogom próbálni.
Máskor is újra vásárolom. Ár/érték aránya kiemelkedően jó. 
Utána olvasgattam egy kicsit a többi készítmények is a Krémmánián. Ezek szerint nem vagyok egyedül az 5 csillagos értékelésekkel…. és nem az elfogultság beszél belőlem. 
De inkább győződj meg róla Te is! 
(Parfümbűbáj) 
Tagged with:
Posted in Magyar kozmetikumok Szépike

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!