bouquet

Ajmal: Ambre Pimenté EDP

Sharing is caring!

Mottó: A nőcsalogató…. 

Megjelenés: 2012
Milyen: Unisex – szerintem meg férfi
Karakter: Fás
Kategória: Niche
Illatjegyek: Pézsma, cédrus, guajac fa, fűszerek, borostyán.
Anno régen, édespárom PG egyik kedvenc illata volt. Tulajdonképpen miattam szerette meg. Mindig derült rajta, hogy amikor felpermetezte és megéreztem ezt a pici hálóban, pillanatok alatt felélénkültem, csillogtak a szemeim és a többit nem mondom már el. Később ezt mint valami afrodiziákumot tudatosan alkalmazta. ?
Rajtam a mai napig nem működik olyan szuperszexisen, pedig az Ambre Pimenté egy nagyon csábos illat. 
Nem is használnám egyébként sem, mert emlékek kötnek hozzá és ki tudja azt hogy PG az angyalok között ott fent milyen aromákat kedvel. Talán azokat szeretheti melyeket itt a földön is szeretett…. ?
Annak ellenére hogy nincs túlspirázva, sehol sincs túltolva tartós, kellemes, vonzó termékről van szó.
Nem sokat, de olyan 7 – 8 Ajmal illatot szaglásztam, volt is pár belőlük itthon és általánosságban elmondhatom azt hogy ezek a készítmények egy laza stílust képviseltek. Sehol sem éreztem a nehéz keleti jegyeket. Ha ott is készülnek, biztos vagyok abban hogy sok kreációt a nyugati vásárlórétegeknek készítenek el. 
No, térjünk is akkor rá, hogy mitől olyan tuti ez a készítmény! 
Először is egy lefojtott fűszer keveréket érez meg az ember lánya (vagy fia). Nagyon finom, egészen sejtelmes, kissé pikáns piros fűszerőrlemények könnyed árama kezd megközelíteni.
Száraz és meleg, simogatja az érzékeim. Aztán nemsokára szépen kibontakozik a pézsma és borostyán esszenciája. A kompozíció lágy és édeskéjes lesz, mintha ezernyi ujjbegy cirógatna funoman. Tetőtől talpig, érzékien, lassan. A cédrus cseppet csíp, a guajac fa árnyalatot tüzel. 
Úgy jó nekem ahogy van. Semmi sem hiányzik belőle. Esküdni mernék hogy zöldbors és fahéj, koriander, kömény is van benne, de ezt külön nem említik. 
A fűszerek összessége kicsit kábít, elgyengít és vágyakat ébreszt. 
Kortalan illat. Tartós és hát a hatósugara pazar. Vonzásfaktora olyan mint Ámor nyila, abszolút célba talál. 
Majdnem két éve nem volt kezemben ez a kreáció. Most is ugyanolyan finomnak érzem mint anno. Világszerte kedvelt termék, noha nem igazán reklámozzák. 
Az ára több mint baráti. A Neroli parfüméria árulja a száz milis üveget nem egészen 15 ezer forintért. Érdemes kipróbálni. 
(Parfümbűbáj) 
Tagged with:
Posted in Ajmal illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!