bouquet

Etat Libré d’Orange: Divin ‘Enfant

Sharing is caring!

Mottó: Bizony mondom, elcsábítalak! ?

Megjelenés: 2006
Orr: Antonie Lie
Milyen: Unisex
Karakter: Gourmand – bőr
Kategória: Niche
Illatjegyek: Fej: Afrikai narancsvirág, pillecukor, rózsa.
Szív: Kávé, bőr, dohány.
Alap: Borostyán, pézsma, tonka bab.
Ez a nagyágyú azoknak szól akik szeretik a különcségeket, lazák, egyáltalán nem nyomulósak. Ők akik élvezik az élet adta örömöket. A Divin ‘Enfant kissé polgárpukkasztó frivolsága mögött ott rejtőzik az illatösszetevők szuperpontos adagolása. Arányaiban az egyik legeltaláltabb cucc a niche parfümplaccon. Meghökkentően keveredik a narancsvirág a dohánnyal, a mályvacukor a bőrrel. Kinek jutna eszébe ilyen összetevőket párosítani?
Mégis….a parfüm fenomenálisra sikeredett. A kezdeti fortissimos ”Hello, itt vagyok” köszöntő után egyre izgalmasabban kezd megmutatkozni a kompozíció.
Bár köze nincs a Lush – hoz azért valahol azt az élet filozófiát juttatja eszembe, amelyet az képvisel. Hedonista!
A tipikus parfüm amelyet érdemes hétfő reggelenként felpermetezni még a munkakezdés előtt. Akár több szempontból is. Először is ad egy kis életkedvet a melóhoz, mert a péntek még messze van. Másodszor pedig a főnököd az illatodat fogja figyelni és nem a munkádat. ☺
Olyan érdekes: Az első pár percben amikor felteszem egy kicsit keserű mosakodó szappan illatom lesz, de aztán beédesedik és gyógynövényes cukorka aromát érzek már. És jön még finom bőr jegyzet is hozzá.
Rajtam ezek a kezdeti akkordok. Gyógynövényes cukorka, pillecukorka, bőr és mosakodószappan.
Most talán azt hiszed hogy beszedtem valamit…. De nem! ?
Jól vagyok és élvezem ezt a látszólagos keszekuszaságot. Igazán figyelem felkeltő és tele van derűvel.
Kicsit átalakul a későbbiekben.
Megjelenik a kávé aroma és a narancsvirág. Jaj, ez nagyon de nagyon finom! Igazi oázisban érzem magam. Távolból kivehető már a dohány levelek esszenciája is.
Bő másfél óra elteltével lágy és meglehetősen szexi képre vált a kis kedvencünk.
Elkezdi a ciróka – maróka játszmát. Egy huncut mosoly és non – verbális félreérthetetlen csábítás következik.
Pihepuha pézsma szösszenetek, bársonyos borostyán kelmék közt felsikkanó narancsvirág és rózsajegyzetek következnek mézes (mázos) cukros körítéssel. Semmiből sincs sok. Pontosan annyi elem van mindenből, amennyivel a parfüm elindítja a fantáziát.
Egyébként meg tényleg unisex illat. Nagyon finom a férfiakon is. Befújtam vele egy ismerősömet majd ráröppentem a csuklójára szaglászni. A fás és az édes alkotók voltak markánsak rajta. Nekem nagyon tetszett. De hát tudjuk…. Minden bőrön más és más….
Akkor gondolom nem kell tovább ecsetelni hogy vonzás faktora az egeket verdesi. Tartóssága és hatósugara kiváló. Ár/érték aránya szintén nagyon jó. A száz milis készítmény ára 35.000 forint körül mozog.
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Etat Libre d'Orange illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!