bouquet

Juliette has a Gun: Lady Vengeance

Sharing is caring!

Mottó: Nincsen rózsa tövis nélkül

Megjelenés: 2006
Orr: Francis Kurkdjian
Milyen: Női
Kategória: Niche
Karakter: Virágos – fás
Illatjegyek: Fej: Levendula, bergamott.
Szív: Geránium, pacsuli, Iso e super, marokkói rózsa, bulgár rózsa.
Alap: Fehér pézsma, vanília, ambroxan.
Vagy imádják, vagy elmenekülnek tőle. Persze ehhez az érzéshez hozzájárul Kurkdjian zsenialitása és tagadhatatlan stílusa amit művel a mai parfümök teremtésében!….
Mi nem vagyunk kompatibilisek egymással, habár ez per pillanat teljesen mellékes. Írok és bloggolok, és az ars poeticam az, hogy meglássam az illatszerekben a szépet és a jót. Tehát a fintorgásom kilőve!!
Hihetetlenül tartós, hatalmas hatótávolságú kompozíciót mutatok be, mely óriási népszerűségnek örvend.
S ez több mindennek köszönhető.
Egyrészt a mester fantasztikus tudásának, másrészt a márka nevéhez illő stílusos illatszerek megjelenítésének, harmadrészt pedig a tökéletes hájpnak.
Rafinált levendula inspirációkkal indulunk a parfümünk felfedezésekor. A nyitás kicsit csattan, akár egy pofon. A levendula a friss bergamottal együtt azonnal felébreszt.
Amikor az induló jegyzetek tompulni kezdenek, megjelennek a rózsák esszenciái csupa olyan kísérő akkorddal, amely felerősíti a virágok tónusát. Ilyen a geránium, a pacsuli és egy teljesen mesterséges anyag: az Iso e super. Ez a vegyület bőrös, cédrusos, fás molekulákat tartalmaz és felerősíti a többi alkotó hatását valamint fokozza a parfüm hatóidejének a tartósságát.
A szív jegyzetek bizony erőteljesek.
Találó a kompozíció neve és az összetétele.
Az alap akkordok között a fehér pézsmát abszolút, a vaníliát érintőlegesen lehet érezni. Sajnos ambroxant nem szaglásztam még…. Így nem tudom felismerni.
Amikor feldühít bennünket életünk párja, akkor átmegyünk fúriába vagy sárkányba.
Nem? Dehogynem! 😀
Vagy bosszút esküszünk, vagy pedig ezer decibellel lesüvöltjük a drágánk fejét. És őszinte leszek…. fogalmam sincs hogy melyik lenne nekik a könnyebbik bünti?
Így vagyunk kódolva. Sokunk, igen. Hevesen szeretünk, dühöngve puffogunk…. És megéljük az érzelmeink.
Jelen parfümünk szerintem a “fúria típusba sorolható. A bosszú hölgyét bizony nagyon felmérgesíthette valaki, mert most pillanatnyilag fortyog, és tervezi a revansot. Egy olyan feltűnő, észbontóan szexi parfümöt használ amit soha nem felejt majd a férfi, aki megsértette. Az érzelmei a múlté, tetteit hideg logika jellemzi. Ez a nő gyönyörű. Csodás vérszínű kivágott ruhájába még egy sötétvörös illatos rózsát is tűz. Illata ugyanilyen rózsaillat, mely remekül illik hozzá.
Amikor meglátja őt kedvese leginkább a karjaiba szorítaná, pedig nem is oly rég még halálra idegesítette őt a nő viselkedése.
S főszereplőnk miután látja hogy már a látványától is megrogyott a férfi szép lassan elkezdi rajta megtorolni a sérelmeit.
Igazi női illat a JhG háztól. Vonzásfaktora extra. Még kapható nálunk az ára nagyon széles sávban mozog 20 – 40 ezer között, érdemes hát sasolni, hogy hol kedvezőbb a megvétele. Nagyon határozott, célratörő hölgyeknek ajánlom.
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Juliette has a Gun illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

error: A tartalom védett!