bouquet

Omorovicza: Queen of Hungary Mist – Magyar Királynő Permet

Sharing is caring!

A permet még a karácsonyi Lookfantastic adventi box kínálata által került hozzám. Nekem a limitált rózsarany kiszerelést tartalmazta a dobozom, gondolom az ünnepi alkalomra való tekintettel. Ha jól emlékszem épp a szentestei meglepetés volt. A tartalma megegyezik természetesen az eredetivel. 

Az Omorovicza felső kategóriás szépségápolási termékeket gyártó magyar vállalkozás. A készítmények – bár még elég keveset próbáltam – nagyon nagyon tiszták, finom illatúak és biztosítják a megfelelő hatóanyagok bevitelével azokat a tulajdonságokat, amelyeket az ajánlásokon olvashatsz. 
Ahogy beköszönt a langyosabb idő én is egyre könnyedebb krémeket használok. Persze itt is vannak kivételek, mint amilyen a mai nap – március legvége – amikor is olyan hideg és viharos szél fúj, hogy vastagon be kellett krémezni az arcom a kiszáradás elkerülése miatt. Olyan rossz idő van, hogy most nem tartok attól hogy a járvány idején emberekkel találkozom, így hatalmasat sétálok ma! 
De térjünk vissza a tavaszhozó és azon belül is ehhez a készítményhez. 
Ez a narancsvirág és rózsa kombinációjú üde illat remekül tonizál. Nagyszerűen frissíti fel az arcom és aromaterápiás hatásánál fogva a lelkem is. A neroli egyébként is felpörget én nagyon szeretem. 
Egyébként ez az illatösszetétel volt a világ első számú parfümje, melyet Erzsébet királynőnek készítettek a középkorban, pontosabban a XIV. században. 
Rózsa, zsálya, neroli, almapektin, és budapesti gyógyvíz tartalma a gyógynövények hatóanyagain kívül ásványi anyagokat is tartalmaz. 
Az én bőrömet önmagában sajnos nem hidratálja és neked sem fogja ha száraz az arcod, de krém fölé felpermetezve kifejezetten jó érzést kelt. 
Minden Omorovicza készítmény oldalán szép, nagy, olvasható betűkkel fel van írva: Budapest. Ezzel is hangsúlyozva, hogy magyar vállalkozásról van szó. 
A márkát szerintem külföldön többen ismerik, mint nálunk. 
A Magyar Királynő permet limitált kiadása meseszép, luxus érzetet kelt. 
Ára bizony nagyon drága, sokan nem tudják megengedni maguknak itt Magyarországon hogy megvásárolják. Sajnálattal látom online felületeken, hogy külföldön több az Omorovicza akció, mint nálunk. 
Miért?
(Parfümbűbáj) 
Tagged with:
Posted in Magyar kozmetikumok Szépike

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!