bouquet

Trussardi: My name Goccia a Goccia

Sharing is caring!

Mottó: Rózsaszín púderpamacsok

Megjelenés: 2017
Orr: Aurelien Guichard
Milyen: Női
Karakter: Mainstream
Kategória: Púderes – virágos
Illatjegyek: Fej: Heliotrope – vanília virág, ibolya.
Szív: Kontyvirág, orgona.
Alap: Pézsma, vanília, borostyán.
Beleszaglászol és csak annyit mondasz: mmm.
Légies üde illat. Olyan pihepuha, mint bárányfelhők könnyed tánca a kék égbolton.
Most álmodjunk kicsit!
Képzeld el, hogy egy szép tavaszi napon gyönyörű napsütésben sétálsz. Körülötted már minden a tavasz életigenlő pompájában vibrál. Barátságosan hajladoznak feléd az üdezöld faágak levelei, és míg sétálsz óvatosan kerülöd ki a szerényszép ibolyákat, mely a lépteidet körbeöleli és mindent betakaró szőnyegként borítja a tisztást. Ahogy szemléled őket a szíved egyre inkább az öröm érzése járja át. Májusi orgonák integetnek barátságosan, nem is oly messze tőled. Felejthetetlen és különleges az illatuk. Semminek sincs olyan törékeny, elegáns odora mint az orgonának. Tarka pillangók kergetőznek vidáman. Színes szárnyacskáik olyan szépek hogy festeni nem lehetne szebbet!
S te belesimulsz a tavaszba és együtt születsz újjá a természettel.
Ez a kreáció már – már giccsesen romantikus, és mégis rengetegen szeretik. Egy tipikusan nosztalgia illat modern köntösbe öltöztetve. Tökéletesen jeleníti meg a Belle Epoque korszakát. Tudod, hogy hányszor hallottam fiataltól idősig hogy mi ez a csoda rajtam?  Anyukáink babakorunkban hasonló illatú púdert szórtak ránk! Talán ezek az emlékek azok, melyek rögzültek a tudatunkban és ez lehet az oka, hogy oly sokan használunk hasonló esszenciákat.
Pedig a My Name Goccia a Goccia egy hétköznapi termék. Az alapillat egyik flankere, különben hasonlít is rá, de ezt jobban kedvelem.
No nézzük!
Rögtön a nyitóképletek legelején bemutatkozik a vanília virág. Ez a csodás kis növény valóban vaníliaszagú. Ibolya csatlakozik mellé. Megmondom őszintén hogy a kis lila virágunk csak kísérő funkciót lát el, mert a főszereplő – a vanília – teljesen végig fogja vezetni a kompozíciónkat. Hamarosan beköszön az orgona is. Szintén csak mellékesen, de ha nem lennének virágos alkotórészek a kreációban, akkor a vanília unalmas kommersz jegyzetté alacsonyodna. Ennek a virágnak varázslatos az aromája. Mély, szuggesztív, bársonyos és addiktív. Ha mélyen beleszippantok a csuklómba egyértelműen észreveszem a jelenlétét. Miután csitul a parfümünk a pézsma és borostyán jegyzetei is szép lassan érzékelhetővé válnak.
Tavaly a Douglas egyik üzletében vásároltam meg. Vonzott a szokatlanul szép pasztell rózsaszín bőrbe borított henger alakú üveg a selyem masnijával és szép kupakjával együtt. Az aranyszínű díszítés csak méginkább kiemelte az üveg szépségét. Kicsit féltem attól, hogy ha kipróbálom, akkor csalódás ér majd, de szerencsére a vizit olyan jól sikeredett, hogy egyből a „must have” kategóriába került.
Az üveg nem fújós hanem csavaros és kizárólagosan 50 milis kiszerelésben kapható.
Minden hölgynek ajánlom kortól függetlenül.
Hogy milyen a vonzásfaktora?
Nem tudom egyértelműen besorolni az erotikus illat kategóriába…. De mégis! Ugyanis a teremtés koronáiból óvó – védő ösztönöket vált ki és rendkívül gyengédek lesznek velünk törékeny (vagy rafinált? ☺️) nőkkel.
Nem kifejezetten egész napos illat – kb. 5 – 6 órát van jelen a bőrünkön. Hatósugara kicsi és isteni finom.
Ára a minőségéhez képest baráti. Az 50 milis üveg 10 – 15 ezer forint között mozog.
S miután limitált, aki kedvet kap hozzá érdemes lesz mielőbb beszerezni.
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Trussardi illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!