bouquet

Hélia – D Professional C – vitaminos Lifting Arckrém

Sharing is caring!

Magyar termék az ikonikus Helia – D szépségápolási cég professzionális sorozatából.

Bennem elég felemás érzéseket kelt, pedig kifejezetten szeretem a gyártó egyéb készítményeit.

Sőt! Azt is el kell hogy mondjam, hogy a Helia – D felveszi a versenyt a sok méregdrága világmárkával szemben is.

Azt gondolom, hogy a C vitaminos lifting krém nincs megszínezve, hanem a hatóanyagok bekerülése miatt van egy sárgás árnyalata. Az állagát nehéz jellemezni, valahol a krém és a zselé között terül el, de ugyanakkor a krém részét ne habosnak, hanem inkább masszív, testesnek képzeld el. Olyan mint egy sűrűre megfőzött puding.
Nagyon visszafogott, kellemes aromájú illata van.
A termék 50 milis kiszerelésben kerül forgalomba. Tulajdonképpen minden bőrtípusra jó (bővebben picit alább erről), bár én mégis inkább a fáradt arc megemeléséhez, a bőrtónus feszesítéséhez, valamint az arcbőr színének élénkítéséhez javasolom. Fiatalabbaknak csak kúraszerűen, idősebbeknek folyamatosan.
C – vitamin származékot (tehát nem stabilizált vitamint), hanem APPS antioxidánst tartalmaz. Ez a szabad gyökök elleni védekezésben játszik fő szerepet. Így bizonyítottan véd a környezet ártalmas hatásaitól.
Ezenkívül van benne retinol. A százalék arányokat nem sikerült kiderítenem. Ennél a kettősnél én bizonytalanná válok egy kicsit. Nem vagyok vegyész és biztosan tudom hogy nálam okosabbak ehhez sokkal jobban értenek.
„Vajon a C vitamin származék és retinol tartalom egyidejű használata ajánlott?”
Mert szerintem érzékeny bőrre nem.
(De mondom, ezt nalam okosabbak sokkal jobban tudják) Én kiütéses vagyok tőle. És soha nem vagyok az, akkor ha külön – külön használom ezt a két vegyületet….!
Van még a krémben E – vitamin és EPS seefill amelynek bőrfeltöltő/kitöltő szerepe van és stimulálja a kollagén szintézist.
Liftingel, ránctalanít hidratál, méghozzá profi módon. Az én problémám az, hogy nem mindenkinek jó. Ezt sokkal pontosabban kell megfogalmazni, hiszen így elkerülhetőek a negatív kritikák.
Hiányolom azt is, hogy nincs a cégnek kifejezetten szenzitív vonala a professzionális sorozatban. Meggyőződésem, hogy óriási vásárló tábora lenne.
Ennek ellenére így is rengetegen szeretik ezt a krémet mert valóban kedvelt és hatásos termék.
Ára 8 – 10 ezer forint körül mozog.
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Magyar kozmetikumok Szépike

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!