bouquet

Perlier: Caribbean Vanille EDT Vanille – Limone

Sharing is caring!

Mottó: A Karib – tenger „illatai” 

Milyen: Unisex 
Karakter: Orientális – vanília 
Kategória: Vegan
Illatjegyek: Vanília, citrom és talán dohány levelek. 

Legendás illat a Karib – tengeri térségből. Hogy – hogynem azonnal Jack Spero kapitányra asszociálok! És a karib szigeteki cukornád ültetvényekre, a rumra valamint az egész szigetvilágot átható sehol máshol nem szagolható fenséges illatokra.

A Perlier tiszta esszenciális olajakat, valódi vanília kivonatot és természetes natúr aromákat használ fel a termékeik előállításához.
A toalett vizeken kívül szappanokat, habfürdőket, testvajakat, samponokat, tusolókat, stb. – tehát teljes tisztálkodási termékcsaládokat állít elő. Olaszország egyik legrégibb és legkedveltebb szépségipari vállalkozása. 
Szinte semmilyen információt nem lehet találni erről a parfümről. Nem is értem! Tartós, finom vanília. Az értékelések nem hazudnak róla a Fragrantica oldalán. 
Perlieréknek a karibi vanília vonal készítményei a legkelendőbbek. Joggal. 
És belegondolok…. Ha ilyen fenséges a toalett vizük, akkor milyen lehet a sűrű testvaj, vagy szappan ugyanezzel az aromával ellátva? (Kapható a készítő online felületén) 
Csábító egy illat, azt meg kell hagyni. De a vanília nem édes benne, hanem inkább füstös és a citrom akkordokkal együtt vibráló, figyelmet felkeltő. 
Az összetételéről szintén semmit nem lehet tudni. 
Egyértelműen vanília aroma. Szerintem a növény termés szemcsés kivonatának van meg ez az odora amely a parfüm életét végig kíséri. De kell valami füstös jegyzetnek is lenni mellette…. Csak halkan jegyzem meg: talán egy kis tömjén….? Az összeszáradt ujjak közé vett dohány leveleket is észreveszem (vagy csak beképzelem? ?
Nemrég szaglászgattam morzsolgattam egy ismerősömnél még él az emlékezetemben hogy milyen illatú a szárított dohány. Finom!
A citrom nem hagyja lepunnyadni a vaníliát. Ezt a kettő elemet, ismertette a cég is
Sajnos, nem lehet nálunk kapni csak külföldön. 
Most néztem az online felületüket. A parfümnek nagyon felment az ára régen olcsóbb volt! Most 40 dollár egy tíz milis roll – on. 
Kortalan és közkedvelt. Amikor eljön az ideje a testvajat és szappant mindenképpen kipróbálom majd. Addig is gyönyörködöm az üveges illatomban.
(Parfümbűbáj) 

 

Tagged with:
Posted in Házak – Illatok
3 comments on “Perlier: Caribbean Vanille EDT Vanille – Limone
  1. Monique szerint:

    Izgalmas illat lehet, a leírásod pedig ezúttal is élvezetes. A benyomásaid alapján nekem elsőre Diptyque Eau Duelle-je ugrott be, a vanília füstössége miatt. Van hasonlóság a kettő között?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!