bouquet

Ted Lapidus: Creation The Vert EdT

Sharing is caring!

Mottó: Energia

Megjelenés: 2008
Milyen: Női
Karakter: Zöld
Kategória: Mainstream 
Illatjegyek: Fej: Zöld tea, citrom, bergamott, grapefruit. 
Szív: Menta, jázmin, liliom, ciklámen, rebarbaraszár, pacsuli, csillagánizs, tárkony. 
Alap: Fehér pézsma, tölgymoha, orrisz gyökér, cédrusfa. 
Kiknek ajánlanám ezt a toalett vizet?
Elsősorban a sportos és természetközeli vidám hölgyeknek. És azoknak akik most kezdenek el barátkozni a zöld jegyzetekkel. Indításként ez az illat erre abszolút megfelelő lesz.
A Vert közel sem annyira nyers és naturális mint más levél illat. Van benne még némi urbanista vonal, pici rafinéria és csábítás. És tagadhatatlanul nagyon vidám! Hasonlít Elizabeth Arden zöld tea kreációjához.
Ahhoz hogy jobban megismerd ezt a helyes kis terméket, bemutatom neked.
Az indítás egy nyári limonádé jó sok gyümölccsel. Rengeteg citrus, grapefruit és zöldalmalé. Szinte bele is harapnánk a ropogós, harsanó és fröccsenő isteni ízű zöldalmába. Az egyik kedvenc gyümölcsöm, majdnem minden nap elnassolok egyet. Azt szeretem, amelyik még betonkemény és végigcsordul a gyümölcslé az államon…. Nyammm…. 
Nos. Ilyen a parfüm indítása. 
Észre sem veszed és óvatosan befurakodik a menta. Ekkor James Heeley Menthe Fresh ultramodern illatához hasonlít a bőrömön. Tudom, tudom… Az szofisztikáltabb ez viszont összehasonlíthatatlanul olcsóbb. 
Kezdik felütni a virágok is a fejüket. Pici liliom, kevés jázmin, csepp ciklámen. És megjelennek a gyógynövények is. Ánizs, tárkony, rebarbara. Ez a kavalkád vidám és természet közeli. Igazi szeretnivalóan bájos hangulata van neki. 
Ne képzelj el róla semmi extrát! Nincs benne fennköltség – ez egy sima nappali illat! De az embernek szerintem szüksége van egyszerű dolgokra is. Futkosósakra, kedvesekre. Ez pont olyan. 
Jó három órája viselem. Ezalatt érezhetőek lettek az alap jegyzetek is. Pézsma és tölgymoha elemeket vettem észre, ahogy lágyan körbefonják a többi akkordot.
Viseltem már amikor tornáztam, hordtam betegeknél is, akik meg is jegyezték hogy milyen energikus vagyok, de feltettem már szombati bevásárláshoz a piacon. Nagyjelenésekre viszont soha nem fújtam magamra, mert nem illik. 
Öt – hét órát tart a bőrön. Szillázsa elég bőrközeli. A férfiak azért kedvelik, mert kedves, nyílt benyomást kelt azoknál akik használják. 
Beszerzése kissé nehézkes, szerintem kivonják hazánkból, illetve már nem is gyártják.
(Parfümbűbáj) 
Tagged with:
Posted in Házak – Illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!