bouquet

Hiram Green: Lustre

Sharing is caring!

Mottó: Egy rózsabokor napja

Megjelenés: 2019
Orr: Hiram Green
Milyen: Unisex
Karakter: Virágos
Kategória: Niche
Illatjegyek: Bolgár rózsa, citrusok, tömjén, orrisz gyökér.
Soha ilyen természetes őszinteségben nem éreztem még rózsa illatú parfümöt!
Azok akik szeretik e csodaszép növényt mindenképpen azt ajánlom, hogy látogassanak el a 7scents honlapjára és tegyenek egy próbát vele. Tetszeni fog!
Szeretem Hiram Green munkáit! Merészen csapong a stílusok között!
Egy időben én is kedveltem a rózsa illatú parfümöket és így van rájuk némi rálátásom. El tudod képzelni azt, hogy mekkora bátorság kell kiadni sokadikként egy olyan kompozíciót, mely előtte már több százszor megjelent?
Nem túlzok, ha azt mondom, hogy óriási!….
Az örökéletű virágot az összes ismert orr már parfümbe csomagolta. Ki jobban, ki rosszabbul, nem tisztem hogy erről most eszmecseréljek.
A Lustre ragyog! Szikrázik!
És most gondolatban egy illatos túrára invitállak, ahol megcsodálhatjuk egy szépséges rózsabokor napját hajnalhasadástól napnyugtáig.
Nyár van. Június. Még szinte sötét az ég, amikor elindulok a ligetbe, hogy megfigyeljem kedvenc virágom egy napját. Sűrű, nehéz, mély és buja illat terjeng a levegőben. A nagy völgyben élő virágok szinte hívnak magukhoz, hogy hajoljak le hozzájuk. Imitt – amott megállok, de sietek a kiválasztottamhoz.
A hajnal első napsugarai mályva színűvé festik az én harmatos szépségeim.
Erőteljes, bódító illatmámorral köszöntenek, bársonyos fejecskéjüket a nedvesség cseppek még tovább nehezítik. A felfelé kúszó nap fokozza a rózsák kábító aromáját. Nem is tudom, hogy a külsejükben, vagy az illatukban találok nagyobb örömet!
Az idő melegszik. Virágaim harmatos szirmai megszáradnak s némi szusszanást vesznek, hiszen már sejtik hogy végleg velük töltöm a napomat.
Citrusos ragyogással csilingelnek körbe. A zsongító odorok eltűnnek, most más aromákat érzek. Ezek frissítenek, vidámak és egy kicsit citromosak. A szirmaik már melegek. Egészen közepükbe szagolva összekeveredik a lágy aroma, a citrus és még valamit érzek. Egy fás jegyzet sejlik fel…. Szó szerint. Inkább csak sejtem a balzsamos szólamokat. Hiszen rózsácskáim továbbra is szórják rám vidám csilingelésüket.
Telik – múlik a nap. Délutánra jár. Száraz, meleg az idő. A szél poros áramlatokat fúj a rózsaszín növényeimre. A por enyhén rátapad a szirmokra és összemosódik velük. Púderes, balzsamos esszenciát eredményez a szimbiózisuk. Finom, íriszes aromájuk bekúszik érzékszerveim zegzugába és szaglóidegeim rögzítik az aznap történteket…..Miért is? ?
…. Hogy majd évek múlva hasonló kompozíciót szagolva újra felszínre jussanak ezek az élmények….
Hirtelen varázslat történik és felbukkan a tömjén! Az olibanum volt az, amit felsejleni véltem még órákkal ezelőtt! Most teljes pompájában mutatkozik meg a lemenő nap sugarainál.
Békét, derűt, biztonságot sugall, miközben szép rózsáim nyugovóra térnek a nyári nap után. Még érzem az illatukat! Jönnek elbúcsúzni. Bágyadt, lágy akkordjaik csendesen áramlanak a szélben.
A tömjén békésen vigyázza álmukat az éjszakában.
………………………
A Hiram Green parfümöket a 7scents exkluzív termékeket árusító üzlet forgalmazza.
A parfümőr ismét bebizonyította azt, hogy hogyan lehet természetes anyagokból is luxus minőségű, hosszantartó illat – kompozíciókat alkotni. A HG kreációk kézzel készültek, a szintetikus anyagok teljes mellőzésével.
A Lustre a bőrömön 8 – 10 órát tart. Kiadós, tömény készítmény mérsékelt hatósugárral.
Vonzásfaktora csábító és erőteljes, de cseppet sem közönséges.
Elsősorban rózsarajongóknak ajánlom.
Kipróbálható teszter termékben, illetve az 50 milis parfüm ára 54990 forint.
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Hiram Green illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!