bouquet

Hiram Green: Slowdive EdP

Sharing is caring!

Mottó: Zümmög, zümmög, duruzsol….

Megjelenés: 2017
Orr: Hiram Green
Milyen: Unisex
Karakter: Krémes – mézes
Kategória: Niche
Illatjegyek: Fej: Narancsvirág, neroli.
Szív: Dohányvirág, aszalt gyümölcsök, tubarózsa, méhviasz.
Alap: Gyanta.
Zseniális!
Fogalmam sincs arról, hogy hogyan alkotta meg Hiram Green ezt a csodát, csak éreztem, hogy be kell vásárolnom egy nagy üveggel!
Most nyár van. Ebben az évszakban is csodálatos, de személy szerint kénytelen leszek egy kicsit várni a használatával, míg hűvösebb nem lesz. Tudod miért? Mert a zümmögik virágnak néznek! ?
Olyan illatot bocsájtok ki, hogy megkörnyékeznek a méhecskék.
És nem is csodálom…. Dohányvirágos méz illatom van….
No menjünk sorjában.
Picit bajban vagyok, mert nehéz összeszednem a gondolataimat egy olyan alkotásnál, amelyhez hasonlót nem éreztem. Nüanszokban megközelíthetőt már igen, de azok szintetikus elemekből készültek.
A Slowdive természetes alkotórészekből kreált kompozíció egy az egyben!
A fej jegyzetek megjelenésénél felvidulunk. A friss neroli együtt üdvözöl bennünket az édesen kesernyés narancsvirággal. Körülbelül annyi ideig tart az indító jegyzetek érzete mint egy boldog mély felsóhajtás.
Bőrömön a narancsvirág egy lélegzetvételnyi idő után elillan. A még ideiglenesen ott tartózkodó neroli addig marad a képben, míg morajló zöngéssel berobbannak a mézes jegyzetek.
Itt azért időzzünk el egy kicsit, mert a méznek több megjelenési formáját is érezhetjük majd a parfümünkben.
Először egy vadvirág méz esszenciája bukkan fel, majd közvetlenül utána a vaddohány méz akkordjait érezzük. Akik sok és több féle mézet fogyasztanak, mint a családom – mi azonnal megérezzük a különböző fajta illat – és ízárnyalatokat. (Szerintem a vaddohánymézből van a legfinomabb karácsonyi mézes puszedli!) Később bekrémesedik az összhatás és olyan lesz, mint aki lépesmézet rágcsál.
Pazar!
Cseppet sem émelyítőnek képzeld el. Inkább mély, kicsit keserűen édesnek.
Jó, és akkor most sorakoztassuk fel az egyéb molekulákat is melyektől az egész kreáció könnyed, játékos és szexi lesz. A játékosságban gyanítom hogy az aszalt gyümölcsök sokszínűsége lesz a ludas! Ezek az árnyalatok kicsit felturbózzák a parfümünket. Közéjük lett keverve a dohányvirág és a tubarózsa is, de ez utóbbi olyan árnyaltan, hogy csak néha villódzik fel bizonyos mozdulatoknál a bőrömön.
A dohányvirág megejtően szépen fonódik bele a méhviaszba. E kettő együtt simulékonyan és krémesen olvad össze, mely a pórusokba szívódva egyedi és vonzó párolgást bocsájt ki.
Bő óra elteltével elkezd lágyan ringatózni a kreáció. Csendben megjelennek az enyhén ragacsos, cuppogós jegyzetek. Most már kezd a szexi illat igazán erotikussá válni. Eddig csak csábított, innen kezdve a tettek mezejére lép! Afrodiziákummá lesz! A mézes elemek fanyar akkordjai, a gyümölcsök vidorsága és a virágok villanása mind – mind összesimulnak és belecsusszannak a gyantába mely puha, meleg és selymesen finom!
Sokat gondolkoztam azon hogy milyen alkalomra való a Slowdive.
Nem tudom! Semmi esetre sem munkaparfüm. Annál lényegesen szofisztikáltabb. Különleges alkalmakra képzelem el, hiszen annyira, de annyira szép!
Igazi unisex remekbe szabott alkotás, mely szerintem a teremtés koronáin ugyanolyan csábító mint rajtunk (akik nélkül lehetetlen szerintem élni.)
Elmondhatatlanul hálás vagyok a 7Scents luxus kozmetikum üzlet üzemeltetőinek, hogy engem kértek fel a Hiram Green parfümök elemzésére.
Ezek az illatok meseszépek, nagyon tartósak, csodásan simulnak a pulzáló pontokra és bár nem olcsó kategóriába tartoznak, rendkívül kiadósak.
Nem kell agyon lötykölni magunk vele, elég egy icipici fuff mindkét oldalra.
Nem tudok betelni az illatával!
Nyugodtan kijelenthetem, hogy luxus kategória.
Kapható a 7Scents oldalon teszter és 50 milis méretben is!
Nagy szeretettel ajánlom neked is kedves Olvasóm!
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Hiram Green illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!