bouquet

Senyokô : La Tsarine EdP

Sharing is caring!

Mottó: Orgia

Megjelenés: 2019
Orr: Euan McCall
Milyen: Unisex
Karakter: Fás – animális
Kategória: Niche
Illatjegyek: Fej: Sáfrány, petitgrain, muskotályzsálya, méz, fekete ribizli.
Szív: Jázmin abszolútum, kömény, aszalt gyümölcs, nárcisz, tubarózsa, narancsvirág abszolútum.
Alap: Guajacfa, costus, papirusz, civet, pézsma, fenyőbalzsam, oakfa, castoreum, szantálfa, cédrusfa, tölgymoha.
Most nehéz dolgom van!
Hiszen a La Tsarine olyan forró hogy kikívánkozna az emberből az obszcenitás.
Állatias, durva, pornográf – testnedvek verejtéke keveredik a pézsmás alapokkal.
Kedves Olvasóm!
A parfüm brutális, botrányos, erőteljes és nagyon érzéki!
Nem mindenki fogja tudni hordani.
Javaslom azt, hogy a világos bőrűek és szeműek, természetes szöszik, vörösek a teljes üveg megvásárlása előtt mindenképpen tegyenek egy próbát.
A ruháimon? Hú…. Eszméletlen pazar, buja, erotikus illat. A bőrömön viszont sok!
Bizony. Anno, Sade márki elemzésem a Cárné illatához képest játékos lepketánc volt, amit ha ritkán is, de könnyedén viselek mind a mai napig.
Most viszont az édes, párás váladékgyöngyök összekeveredett szaga – ugye nem kell hangsúlyoznom a castoreumot, hogy az milyen illatelem – kiverte nálam a biztosítékot.
No lássunk hozzá! 😉
…………………………
Az inspirátor jelen esetünkben Nagy Katalin cárnő, akiről tudjuk hogy kiváló diplomata volt, elképesztően okos és hát nagyétvágyú….
Katalin fiatal korában került az udvarhoz, a női uralkodás titkait elleste elődjétől Erzsébet cárnőtől s miután férjhez ment, tett arról hogy korlátolt elméjű hisztis urától megszabaduljon. Az akkori kor egyik legjobb politikusa volt – ám parfümünket nem diplomáciai cselekedetei ihlették, hanem kielégíthetetlen és csillapíthatatlan szexuális vágya.
Szerette a férfiakat, és állítólag a nőket is. Udvarhölgyei voltak, akik kiválogatták számára a legmegfelelőbb testőröket, akiknek aztán tevőlegesen kellett bizonyítaniuk.
Sok a mendemonda róla, de az igazsághoz tartozik hogy hosszú ideig intim kapcsolat fűzte Patyomkimhoz.
…………………………
Az első villanások finom, ínycsiklandó gyümölcsös variációk. Egyértelműen kivehető a zamatos feketeribizli és az üde, de csábos muskotályzsálya esszenciája. A hamarosan megjelenő mézes akkord észrevétlenül kezd el bennünket terelgetni egy mélyebb, édesebb hangulat felé. A gyanútlan érdeklődő nem is sejti hogy mi vár rá. Az aszaltgyümölcsök jegyzetei kezdenek bódítani. Felbukkannak a virágok is. A szerelem virágkirálynője a jázmin még tovább duruzsol és odakúszik a narancsvirág hullámzó abszolútuma is.
Az egész jelenet olyan mint egy ölelés….
Egy rövid ideig….!
A következő pillanatban megváltozik minden. Az ölelés szorítássá válik.
Elementáris erővel súlyosan nehéz jegyzetek következnek most. A civet, costus, castoreum – a három “c” – döbbebenetes erotikájával rázuhan az addig ringató álomvilágban élő szemlélődőre. Ezek az illatok egy konkrét szeretkezés illatjegyei, amit a fantáziára bízok, hiszen ez mindenkinél vérmérséklet függő.
Az említett akkordok együttese lázítóan sok. Hiába a fenyőbalzsam vagy a szépséges cédrus aromája, melyektől lélegzetnyi szünethez juthatunk.
Megjelenik a papirusz száraz, avatag, dohos szólamaival és máris újra belezuhantat a kínzó és fárasztó bujaságba. A pézsma esetünkben egy alap molekula, melyhez jól idomulnak a már említett jegyzetek.
A tölgyfa fanyar felhorkanása pedig még facsar egyet a már így is monumentális kompozíción, megadva ezzel a kegyelemdöfést.
Eltelik négy – öt óra. Lélegzetelállító szépség bontakozik ki!
Ez az árnyalat marad meg a bőrömön nagyon sokáig még. Hiszen halványan másnap is érződik a csuklómon. A párnámból áradó cárnő illata pedig megtölti lágyan a szobát.
A parfüm utóélete, mely legalább még hat órát tart selymes, édesen gyümölcsös mágia, melyet bebalzsamoznak a fenyvesek, cédrusok, guajacfa vegyületei.
…………………………
Monumentális kifejezést használtam? Azt bizony! A kreáció nagyívű, mesterien kivitelezett, semmi sem hiányzik belőle. Euan McCall egyre ismertebb zsenialitása páratlan. Számos arca van, az összes műve, amit eddig ismerek pazar!
A parfüm kifejezetten fog tetszeni azoknak, akik szeretik a bódító, nehéz, nagyon mély illatokat.
Mint eddig már többször – most is a 7Scents luxus parfüméria és szépségshop által ismerhettem meg ezt a terméket.
A hatóideje kifejezetten hosszú.
Hatósugara bizony hasít, felkapják rá a fejeket az emberek.
Vonzásfaktora? Mit mondjak rá…. Azt gondolom elég, hogy mottóul az orgia elnevezést választottam.
Ezt a botrányosan merész illatot Magyarországon a 7Scents üzlet forgalmazza. Az 50 milis csodaszép, igényesen kivitelezett parfüm ára 63990 forint. Ínyencek exkluzív luxusillata lesz!
(Parfümbűbáj)

 

 

Tagged with:
Posted in Senyokô illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

error: A tartalom védett!