bouquet

Adrienne Feller: Útitárs csomag női csipkemaszkkal

Sharing is caring!

Az Adrienne Feller útitárs szett elemzésemmel több célom van. 

Egyrészt a csomagban szereplő illóolajokat emelném ki, másrészt a Covid fertőzéseket szeretném ha elkerülné mindenki, harmadrészt esztétikailag is nagyon tetszetős ez a paletta. 
Sajnos, a koronavírus világszintű járvánnyá nőtte ki magát. 
Nagyon fontos az észszerű védekezés és az immunrendszerünk erősítése.
A pánikkeltés elkerülése helyett én inkább tudatos higgadt gondolkodásra hívnám fel a figyelmet. Hosszú idő lesz, míg a vírust gyökerében sikerül elfolytani, addig nem bekkelhetünk állandóan otthon. 
Az  aromaterápia a holisztikus látásmódjával képes az embert gyógyítani fizikai – lelki – szellemi síkon. S ha mi rendben vagyunk akkor ezt a jóllétet vetítjük ki a környezetünkre.
Amikor megrendeltem a Feller Adrienne Útitárscsomagot nem vaciláltam sokat. Elolvastam az illóolaj keverékek összetételét, kiválasztottam a „rózsaszín” egyéniségemhez illő maszkot és másnapra megjött a csomagocska. Egyébként pedig őt, mint személyt: tisztelem, szeretem és követendő példakép úgy ahogy van!
Tisztában vagyok azzal hogy jó néhány – ezeknél az olajoknál olcsóbb termékhez is hozzá lehet jutni. Azonban a most felsorolt esszenciákra garancia van arra hogy száz százalék tisztaságú biotermékek. 
Illatuk üzen a számomra: Megnyugvást, tisztaságot, örömöket és gyógyulást – ezeket susogják. 
Az Útitárs szettben egy arcmaszk és két illóolaj esszencia van. 
Fehér esszencia (10ml) 
Mirtusz, madagaszkári kámforfa és niaouli illóolajokat tartalmaz. Napjában többször, mikor otthon vagyok lecsavarom az üvegcsék tetejét. Az üveget cirka 5 centire tartva az orromtól lassan, mélyen belélegzem annak páráját. Engedem hogy a gyógyító aromák körbemossák a lényem. Lassan kifújom a levegőt. Párszor még belélegzem. Hatására tudatom kitisztul, megnyugszom és erőre kapok. Könnyebbé válik a lélegzésem és jobb a közérzetem is. Imádom szipákolni! Ha teheted próbáld ki hogy meggyőződj mindazok igazáról amit mondtam. 
Kék esszencia (10 ml) 
Orvosi levendula, teafa, geránium illóolaj tartalmú. 
Fertőzések, járványok idején használjuk. Antibakteriális, antimikrobális, antivirális tulajdonságokkal rendelkezik. 
Ugyanúgy végzem vele a légzőgyakorlatot, mint az előzővel. Mindhárom illóolajat jól ismerem. Rendkívül nyugtató, pihentető, feszültségoldó hatásuk van. Még a gyerekek is szeretik ha ezzel a keverékkel párologtatunk a szobájukban. Ha nagyon náthás lennék, akkor pindurkát bedörzsölöm a halántékom vele. 
Arcmaszk
Rózsaszínű, kifejezetten nőcis csipkemaszkra esett a választásom. Mosható és belülről vasalható (a csipkét nem szabad) Újrahasznosított, hiszen maradék estélyi ruha anyagokból készült. Egy plusz kis tasak van benne. Ezt én egyik oldalán felbontom majd és ebbe fogom helyezni a fehér és kék esszencia egy – egy cseppjével átitatott kis vattakorongot. Esetleg vékonyan papírzsepit csúsztatok oda. 
Ebben fogok járkálni hamarosan. 
Nem szeretem a járványt, de ez van. Egyszer úgyis lecseng. Egészséges szeretnék maradni és ezt kívánom az embertársaimnak is. 
Ez a módszer az illóolajok segítségével megsokszorozza a védekezést ráadásul természetes módon! Emellett eszem mézet, echinacia kapszulát és sok – sok nyers reszelt gyömbért. Mind kiváló immunerősítő fogyasszad bátran. 
Az Adrienne Feller webshopon találod meg ezt a csomagot is többek között. Ezenkívül kapható fekete csipkemaszk, rózsás romantika maszk és férfiaknak szánt bajuszos is. 
Jó egészséget kívánok! 
(Parfümbűbáj) 
Tagged with:
Posted in Egészség -Szépség Magyar kozmetikumok Női dolgok nem csak nőknek - Életmód Szépség - Egészség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!