bouquet

Alfred Sung: Paradise EdP for Women

Sharing is caring!

Mottó: Vízpart mellett nyáron

Megjelenés: 2003
Orr: Dávid Apel
Milyen: Női
Karakter: Gyümölcsös – virágos
Kategória: Mainstream 
Illatjegyek: Fej: Zöld jegyzetek, trópusi gyümölcsök, őszibarack.
Szív: Jázmin, rózsa, gardénia.
Alap: Szantálfa, pézsma, orchidea, vanília.
A Paradise és közöttem ezúttal teljességgel elmaradt a kémiai ősrobbanás, de még halovány icinyke – picinyke érdeklődést sem mutattunk egymás irányába. Bőröm háborog az őszibarack ellen, de a diszharmóniát az orchidea vibrálása és a trópusi gyümölcsök közötti ellentét okozta. 
Így most egy teljesen tárgyilagos elemzést kapsz tőlem. 
Ez a parfüm az őszibarack esszenciát szeretőknek fog kedvezni. Azoknak, akiknek a bőre a gyümölcsös árnyalatokhoz odasimul. Sok benne a lédús gyümölcs. Az őszibarackon kívül trópusi édességek is kivehetőek. Többek között édes mangó, csepegő ananász, papaya. Mindezek egy friss zöld köntösben vannak tálalva. Olyan a nyitány mint egy hatalmas kancsó limonádé mentával és mézzel izesítve, természetesen jól megpakolva gyümölcs darabokkal. 
A továbbiakban egy fehér virágos akkord jelentkezik. A gardénián, jázminon és a fehér rózsán túl felbukkan az orchidea. 
Ha a bőröd tolerálja a gyümölcsöket, akkor innentől kezdve nyert ügyed van. Egy ismerősöm, aki nagyon kedveli ezeket a jegyzeteket, magára fújta. 
Hát…. Azt kell mondjam, hogy nem ismertem fel. Az, ami rajtam ágállt és ellenkezett fejfájást okozva, rajta egy krémes zöld illat lett. 
Egy krémes zöld illat… ! 🤩 Komolyan mondom, ezt nem akartam elhinni! 
Megmutatkozott a Paradise arca. Fullosan laza, üde, szexis, magabiztos fiatal nő képében, aki mindig és minden helyzetben természetesen viselkedik. Imádja a vizet, szereti az esti bulikat, kedveli a koktélokat és sokat nevet. Olyan „szöszis” illat. 
A virágcsokor amely a középső jegyzetsort képezi teljesen összesimul. Nehéz egyenként észrevenni őket. Barátnőmön a gardéniát és jázmint nem tudtam szétválasztani. Az orchideát igen. Lüktetést…. Egyfajta ütemet adott a parfümnek. Az alapot a vanília és a pézsma krémesen mély árnyalatai adták meg. 
Egy ideje kivonták a forgalomból. 
Nagyon jó kis nyári futkosós termék. Tele van lendülettel. A dinamika végig kitart a kreáció életében. A hatóideje szerintem közepes, a szillázsa egy kicsit több a közepes hatósugárnál. 
Vonzásfaktora? Gyümölcs és bőr függő. Rajtam szétesik teljesen, ergo nulla benne a csáberőm. Barátnőm bőre barackfüggő és emiatt, plusz a többi alkotóegység miatt gyakorlatilag szexbomba lesz. Nem kapható, illetve nehezen lehet beszerezni többnyire külföldről
(Parfümbűbáj) 
Tagged with:
Posted in Házak – Illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!