bouquet

Jorum Studio: Fantosmia

Sharing is caring!

Mottó: Te vagy!

Megjelenés: 2020
Orr: Euan McCall
Milyen: Unisex
Karakter: Fűszeres – bőrös
Kategória: Niche
Illatjegyek: Fej: Fekete bors, kardamom.
Szív: Shiso levél, yerba mate, édeskömény, pimento paprika,  annato (orleánfa termés).
Alap: Dohány, sáfrány, kasztoreum, kaszkarilla(bahama kéreg), aetoxilon (fehér oud kéreg), szerecsendió.
Nem csak egy parfüm! Több annál!
A második bőr, mely belémbújik és összenő velem….
Egy ütemre vesszük a levegőt és együtt dobban a szívemmel.
A most bemutatásra kerülő kompozíció a parfüm készítés új dimenzióját mutatja be. Olyan anyagokkal, melyek teljesen beépülnek a pórusokba és összemosódnak a határok az illat és a viselője között.
Biztos vagyok a Fantosmia sikerében. Nagy öröm lenne nekünk ha készülne hozzá testápoló sorozat is! ?
Önbizalmam az egekben és boldogság tölt el. Már délben feltettem magamra, azóta fürödtem, többször kezet mostam. Most koraeste van.
Illatom nem erős, inkább hihetetlenül puha és selymes. Minden mozdulatommal együtt pulzál velem.
A Fantosmia az egyik legerotikusabb parfüm, melyet valaha is szagoltam. Legalább annyira rafinált mint Hiram Green Hyde illata de teljesen más aromahalmazokat vonultat fel.
Én nem szeretem a nehéz és nagyon egyértelmű jelentéstartalmakkal felruházott kreációkat és nem is viseli el a karakterem.
Hol van belőlük a csábítás, a játszma a vadászat….?
Nem nem….
Helyette élvezem és szeretem az élet minden egyes pillanatát, amelybe természetesen beletartozik a csábítás is.
Erre a kis harminc milis üvegcsére nagyon fogok vigyázni. Azt gondolom hogy kivételesen különleges alkalmakkor fogom csak viselni!
Parfümünk egy fűszeres, bőrös kompozíció, amely nem(!) tartalmaz bőrös jegyzeteket. Ezek akkor bújnak elő amikor már felteszem magamra és kémiai reakcióba lépnek a saját illatommal. Hihetetlenül buján, érzékien és mégis elképesztően titokzatosan.
Képzeld, van amikor teljes visszavonulót fúj és csak pianissimoban lehet érzékelni. Aztán előbújik és settenkedik mint egy dzsinn elhitetve azt, hogy én vagyok a legvonzóbb, legkülönlegesebb lény ezen a bolygón.
Veled ugyanezt fogja tenni!
…. Mert az vagy!…. Fantosmia
szerint a legcsábítóbb akit valaha is látott….
Nincs olyan, akin ne állna jól de mindenkin más és más akkordokat hoz elő. És még nem volt olyan sem, aki ne kérdezte volna meg azt hogy mitől van ilyen kellemes illatom? Nem a parfüm nevét kérdezte meg először, hanem engem, mert kiemelt.
Csodásan borzongató szólamokban sejlenek fel a fűszerek. Kardamom, szerecsendió és fás elemek zenekara érinti és duruzsolja azt hogy a legédesebb vagy.
Sajnos, nincs akkora tudásom hogy külön – külön fel tudtam volna ismerni a fás kérgek és gyökerek elemeit. A trópusi növényekről nem is beszélve.
Simán rávágtam hogy mézes, balzsamos, bőrös, dohány kompozíció, de nem tudtam megfogni, mert elillant kisurrant mielőtt analizálhattam volna. Pont úgy, mint egy fantom.
Fokozottan igaz az rá, hogy ő választ. Ő hozza elő a bőrünk finoman izgalmas aromáit és ékíti fel azokat ritka és különlegesen szép jegyzetekkel.
Alakváltó. Nem tudom eldönteni azt hogy fémesen csillog, vagy gyengéden simogat…. Ehhez az érzethez társulnak az illatmolekulák.
Kezdetben csipked, fricskáz, kokettál később füstös és misztikus. A kasztoreumot, melyet én ki nem állhatok mesterien szőtte bele Euan.
Ez az addiktív, kicsit pszichedelikus kompozíció, mely túlmutat a hagyományos parfüm készítés szépségein  egészen biztos vagyok hogy tetszeni fog a fiatalabb korosztálynak is.
Ultramodern, és részletekbe menően kifinomult.
Tartóssága hosszú, a hatósugara illékony, varázslatos és nem túl tág.
A kivitelezése roppant szerény és ízléses.
Fekete dobozba van zárva az aprócska harminc milis kisüveg.
Hálásan köszönöm a 7Scents luxusüzletnek azt hogy az elsők között lehettem, akik tesztelték ezt a tüneményt.
A parfümöt náluk lehet megvásárolni. A harminc milis kiszerelés ára 28.990,- forint.
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Jorum Studio illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!