bouquet

Loewe: Aura EdP

Sharing is caring!

Mottó: Tudom, hogy mit akarok….!

Megjelenés: 2013 reformuált (1994 az első kiadás azt nem ismerem)
Orr: Emilio Valeros
Milyen: Női
Karakter: Orientális – virág
Kategória: Mainstream
Illatjegyek: Fej: Bergamott, ibolya levél, pinkbors, ribizli.
Szív: Nárcisz, írisz, rózsa, jázmin.
Alap: Cédrusfa, málna, bőr, szantálfa.
Hazánkban kevesen ismerik Loewe kreációit.
Kedvelem a márkát, nem igazán hétköznapiak a termékei, hanem egyéniségeknek alkot inkább. Az Aura is ebbe a kategóriába tartozik.
Mindig a kisebbik lányom jut róla eszembe, pedig még nem is szaglászta. Hasonlít a bőre illatához és teljesen biztos vagyok abban hogy csak kiemelné a jellemét is, és a pórusai lenyomatát is.
Modern, szexi, határozott, erőteljes.
Amikor először megéreztem akkor egy kicsit mellbevágott. Szinte tolt maga előtt az az energiamező ami körülvette. Volt benne valami erő és egy megmagyarázhatatlan nyugalom. Inkább határozottságnak nevezném ezt az érzést ami megfogott.
Ezeket a benyomásokat a pinkbors, bergamott és a ribizli erőteljes nyitása okozta. Nem éreztem ibolya leveleket a kompozícióban.
Csak, miután csitult az első illatáramlatok által tapasztalt meglepettségem, akkor kezdte jobban kifejezni magát az Aura.
Sokkal több van benne, mint egy karcos, vezetői vénával ellátott kompozícióban, ahogyan azt a bemutatás sugallni szerette volna. Az indító fej jegyzetek nemcsak a parfüm mondanivalójának egy  részét mutatják meg, hanem védőgyűrűként is funkcionálnak.

 

A gyűrűn belül helyezkednek el a szív akkordok. Kedves, természetesen egyszerű, őszinte illatjegyek sorozata. Miattuk olyan szép ez a parfüm.

Tele törékenységgel, jósággal, bájjal, erotikával. Olyan, mint egy modern hercegkisasszony akinek a szívéhez különleges, nehéz utakon lehet eljutni és próbák sorozata vár arra az ifjúra, aki hódítani készül.
Nárcisz, rózsa, jázmin keveredik púderes elemekkel.
A szív akkordok tartósságát az alap jegyzetek segítik elő. Egyszerűen zseniális a málna és a bőr kettőse! Végig lehet érezni ezt a duettet. Szokatlan és nagyon modern párosítás. Érzem benne a szantálfát és cédrusfát is, ám ezek az orroknak már megszokottak.
Az összhatás viszont különleges. A málna szikrázásától csillog az illat. Szerelmet, játékosságot és stabilitást ígér.
Nagyon tartós parfüm, a szillázsa inkább gyümölcsös, pontosabban málna – virág jellegű.
Ennek a kreációnak a milyenségét ki kell várni. Teljesen más képet látok az indításnál és mást érzek egy óra elteltével. Négy – öt óra után jelentősen puhul a készítményünk és bársonyos lesz. Egyáltalán nem naív jellegű ez az érzet és nem igazán romantikus. Én korszerűnek nevezem.
Szeretik a huszonéves fiatal hölgyek is. Van vonzása, de közel sem a “Gyere baby bedöngöllek az ágyba” típusú karakter.
A vonzereje? Az Aurát használó tisztában van azzal hogy vonzó, de sohasem könnyelmű.
Akik ezt a parfümöt viselik és udvarolnak nekik, azok komolyan veszik a kapcsolatokat és magától értetődően ezt is várják el.
Online felületeken kapható a modernizált változat.
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Loewe illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

error: A tartalom védett!