bouquet

Boucheron: Trouble

Sharing is caring!

Mottó: Körbetekeredve

Megjelenés: 2004
Orr: Jacques Cavallier
Milyen: Női
Karakter: Virágos – orientális
Kategória: Mainstream
Illatjegyek: Fej: Citrom, festő rekettye.
Szív: Jázmin.
Alap: Borostyán, cédrus.
Egy nagyágyút fogok most bemutatni Nektek! Óriási hiba volt a beszűntetése! Gyakorlatilag már csak imitt – amott megtalálható horror árú csodáról van szó…. Sőt, még a flankerei is fellelhetetlenek, nemhogy az anyaillat….! Több éve nincs a piacon.
A parfüm mellett elkészítette a ház a Trouble elnevezésű gyűrűt is, melyben az ónix szemű aranykígyópár egy gyönyörű jade gömböt őriz potom 2400 dollárért.
A Boucheron neve fémjelzi a kristálytiszta eleganciát és minőséget.
Nos, hát ennyi bevezető után térjünk rá az illatunkra!
Próbálom megfogni a karakterét…. Nagyon nehéz dolgom van, mert egyszerre friss, de csábos, füstös és mély.
Nem igazán tudom besorolni a kétezres évek elején megtalálható stílusjegyek közé, sem az azt megelőző időszakhoz.
A Trouble kakukktojás. Egy különleges, egyedi történet…. Nézzétek csak meg a Fragrantica oldalán az értékeléseket. Elképesztően magasak és milyen igazuk van!
Egy virágos kategóriáról van szó, holott csak a jázmin szerepel benne!
Csak?
Noshát. A jázmin a virágok erotikus és állandóan szereleméhes királynője. Bujapuha csókokkal körbeölelő vörösen parázsló tűz, mely jeget olvaszt, részegít és győz.
Változatossága kirajzolódik a parfüm történetében.
Amikor a citrom megelevenedik a fej jegyzetekben, olyan benyomásom lesz, mintha egy pohár pezsgőt töltenének ki és a gyöngyöző buborékok közé virágszirmokat ejtenének. Illatos, gyümölcsös a kezdet, majd hirtelen mélyülni kezd a kompozíció.
Feltehetően a festőrekettye kezd varázsolni. Talán ahhoz hasonló, mint amikor elpukkannak a szádban a pezsgő buborékok és kicsit bódultan zsongva szédülsz egy lassú tánc közben az álom és fantáziavilág mélyére.
Pillanatok alatt elérkezünk az alapokat biztosító akkordokhoz, amelyek nem mások, mint a lágy, balzsamos borostyán és a cédrus hangzatai.
A Trouble pedig puhán kúszik rajtad….Cirógat, néha malacságokat pusmog és felingerel, vagy megnevettet éppen, de az is lehet hogy összekuszálja gondolataid és védtelenné tesz. Jól ismer téged! Pórusaidból lehel egy keveset a külvilágba és manipulálva fogva tartja a környezeted.
Mindez Te Vagy!
Igen! Te vagy a nő aki most éppen símogatásra vágyik.
Te vagy az aki forrón lüktetve vadul akarod összegyűrni az ágyat titkos – tiltott órákra várva.
Te vagy, aki jókedveddel felkelted az emberek figyelmét és te vagy az is, aki elbizonytalanodik az élet útvesztőiben és kiváltod ezzel a másik figyelmét, törődését, óvását!
Mindez te vagy!
Illatod pedig bőrödbe csúszik!
Pulzuspontjaid dobogásával minden rejtett gondolatodat kivetíti a külvilágba.
Mételyező, füstös odora mármár zavaró. Idegesít a jázmin és borostyán édes néha fullasztó tömege, de azért másnap ismét felteszed aztán újra és újra. A kezdeti hűs citrusos indítást már a régmúlt fátyla fedi. Mostanra nehézzé édeskeserűvé válik az illat, mely néha a mennyekbe röpít máskor a pokolba taszít….
Rájössz arra hogy a Trouble mennyire addiktív, egy igazi bajforrás, hiszen más parfümök iránt is vágyakozol, de te mégis csak ezt az egyet használod….
Azt írják róla hogy női illat.
Szerintem teljesen uniszex!
Nem tartozik a könnyen „emészthető” kategória közé.
Kifejezetten sok emócionális árnyalatot megérintő komplex tutijó kreációról van szó.
Rafinált, addiktív, becsapós, különleges.
Tartóssága 7 – 8 óra. Érdekessége: ahogy távolodik el a bőrömről, úgy lesz egyre baljósabb rajta és azon kapom magam hogy felfrissítem!
Hatósugara közepes.
Vonzásfaktora szédítő.
Ára miatt elvetemült gyűjtőknek ajánlom.
(Parfümbűbáj)

 


Tagged with:
Posted in Boucheron illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!